Czemu takie pustki tutaj

Honker

Moderator: Marcin-Kraków

Czemu nikt nic nie pisze na forum Honkera ??

jest tak dobry i niezawodny że nie ma o czym pisać
18
32%
jest tak ch...owy że szkoda pisać
7
13%
Balcerowicz musi odejść
8
14%
nikt go nie ma, a jak ma to jest niepiśmienny
14
25%
MTV
9
16%

Liczba głosów: 56

wieprzowina

Post autor: wieprzowina » ndz kwie 10, 2005 8:48 am

no nie przesadzaj jaki nowy wypasiony samochód kupisz za 50 tyś?? Uaza?! :lol: Byle osobówka nowa to koszt między 35-40tyś

Awatar użytkownika
bazooka
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: bazooka » pn kwie 11, 2005 8:55 am

Ja tam jeżdzę tarpanem 237, części tanie jak barszcz, silnik od żukawki czego chciec więcej. no ale ofrołdowe auto to to nie jest :(

Awatar użytkownika
monter.s
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: monter.s » pn maja 30, 2005 10:54 pm

jak nie jest do postawił polskiego rolnika na piedestale motoryzacji.
zaczło się od "rolnika" i nie skończyło się na Honkerze - produkują go dalej i cały czas prawie taki sam [kanciasty] a nie jak jakieś tam luksusy 4x4 ful wypas elektroniki miliony dziwne ale dalej go produkują i to jest najaażniejsze z większymi czy też mniejszymi zmianami. Ja czekam na krótkom wersje !! !! !!
http://tarpan.netglob.com.pl
po prostu nieoficjalny clup TARPANa

wieprzowina

Post autor: wieprzowina » wt maja 31, 2005 5:39 am

Myślę że krótka wersja nigdy seryjnie nie wystąpi – wszyscy zbyt utylitarnie traktują to auto. Ale co do honkusia to chyba jedyne co udało się polskiej powojennej motoryzacji w 100% autonomicznie stworzyć. I do tego chyba nawet całkiem nieźle - cały czas jest to produkowane.

Awatar użytkownika
Darek...
Kontaktowanie:

Post autor: Darek... » wt wrz 20, 2005 9:26 am

Zacznę odkopywać tematy bo nadal tu cisza . Wieprzywina przestałeś tu zagladać . Z tego co wyczytałem miałeś coś do powiedzenia w tem. honkera.

Awatar użytkownika
mql

Post autor: mql » wt wrz 20, 2005 10:38 am

Zdaniem teoretyka - nieposiadacza: Honker jest OK, ale dla "jednorodzinnego" za duzy. Jest w pozrządku jako 10 osobowy autobus dla kupy wojaków, albo innych zawodowców (potwierdza znajomy energetyk). Doskonała byłaby wersja krótka i najlepiej 10-15 cm WĘŻSZA. Osobiście czekam na kzryzówke budy Nivy z pomniejszonym lekko podwoziem LR90 i kosztami Samuraja.

wieprzowina

Post autor: wieprzowina » wt wrz 20, 2005 12:24 pm

Darek... pisze:Zacznę odkopywać tematy bo nadal tu cisza . Wieprzywina przestałeś tu zagladać . Z tego co wyczytałem miałeś coś do powiedzenia w tem. honkera.
zaglądam tu mniej więcej raz na 1,5 godziny. Ale w przeciwieństwie do niektórych, gdy nie mam nic do dodania w danym temacie, nie pisze...

wieprzowina

Post autor: wieprzowina » wt wrz 20, 2005 12:29 pm

mql pisze:Zdaniem teoretyka - nieposiadacza: Honker jest OK, ale dla "jednorodzinnego" za duzy. Jest w pozrządku jako 10 osobowy autobus dla kupy wojaków, albo innych zawodowców (potwierdza znajomy energetyk). Doskonała byłaby wersja krótka i najlepiej 10-15 cm WĘŻSZA. Osobiście czekam na kzryzówke budy Nivy z pomniejszonym lekko podwoziem LR90 i kosztami Samuraja.
ludzie !!! zastanówcie się zanim takie pierdy zaczniecie wypisywać. jak wam się nudzi to włącznie TV albo kupę zróbcie… To że nikt nie pisze w danym temacie nie oznacza że należy pisać cokolwiek…. :(
Osobiście czekam na kzryzówke budy Nivy z pomniejszonym lekko podwoziem LR90 i kosztami Samuraja
JUŻ JEST !!! NAZYWA SIĘ TACZKI. Do nabycia w każdym ogrodniczym!

Awatar użytkownika
mql

Post autor: mql » wt wrz 20, 2005 12:41 pm

Własnie!
Kupa to dobre okreslenie na takie wypociny.
Proponuję zrobić - troche jadu przy okazji spłynie.

Awatar użytkownika
Darek...
Kontaktowanie:

Post autor: Darek... » wt wrz 20, 2005 12:46 pm

Udało się!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nareszcie się odzywacie.

Awatar użytkownika
Darek...
Kontaktowanie:

Post autor: Darek... » wt wrz 20, 2005 12:59 pm

Wieprzowina nie denerwuj się! Głupie teksty>dla niektórych tak dla innych nie. Kiedyś przeczytałem na forum,że starym honkiem to można kilakaset metrów drewno do kominka dowieźć... Przeczytałem i takowego kupiłem bo mi głównie do tego taki sprzęt potrzebny...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tarpan”