Czemu takie pustki tutaj
Moderator: Marcin-Kraków
-
-
- monter.s
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
jak nie jest do postawił polskiego rolnika na piedestale motoryzacji.
zaczło się od "rolnika" i nie skończyło się na Honkerze - produkują go dalej i cały czas prawie taki sam [kanciasty] a nie jak jakieś tam luksusy 4x4 ful wypas elektroniki miliony dziwne ale dalej go produkują i to jest najaażniejsze z większymi czy też mniejszymi zmianami. Ja czekam na krótkom wersje

zaczło się od "rolnika" i nie skończyło się na Honkerze - produkują go dalej i cały czas prawie taki sam [kanciasty] a nie jak jakieś tam luksusy 4x4 ful wypas elektroniki miliony dziwne ale dalej go produkują i to jest najaażniejsze z większymi czy też mniejszymi zmianami. Ja czekam na krótkom wersje

http://tarpan.netglob.com.pl
po prostu nieoficjalny clup TARPANa
po prostu nieoficjalny clup TARPANa
-
-
Zdaniem teoretyka - nieposiadacza: Honker jest OK, ale dla "jednorodzinnego" za duzy. Jest w pozrządku jako 10 osobowy autobus dla kupy wojaków, albo innych zawodowców (potwierdza znajomy energetyk). Doskonała byłaby wersja krótka i najlepiej 10-15 cm WĘŻSZA. Osobiście czekam na kzryzówke budy Nivy z pomniejszonym lekko podwoziem LR90 i kosztami Samuraja.
-
-
-
-
ludziemql pisze:Zdaniem teoretyka - nieposiadacza: Honker jest OK, ale dla "jednorodzinnego" za duzy. Jest w pozrządku jako 10 osobowy autobus dla kupy wojaków, albo innych zawodowców (potwierdza znajomy energetyk). Doskonała byłaby wersja krótka i najlepiej 10-15 cm WĘŻSZA. Osobiście czekam na kzryzówke budy Nivy z pomniejszonym lekko podwoziem LR90 i kosztami Samuraja.

JUŻ JESTOsobiście czekam na kzryzówke budy Nivy z pomniejszonym lekko podwoziem LR90 i kosztami Samuraja