Na Głęboką czy na te ich magazyny lepiej?
Moderator: Marcin-Kraków
DobreWilki pisze: posiadamy krzyżaki, o które Pan pyta....... Krzyżaki nie są niestety dostępne w tym momencie.....
Ależ pani pisze że krzyżaki posiadają (ale co? Honkera, dom...) i że nie są dostępne (pewnie odpisują na mailaA.F. pisze:DobreWilki pisze: posiadamy krzyżaki, o które Pan pyta....... Krzyżaki nie są niestety dostępne w tym momencie.....
czy to prawda z tymi rozmiarami przegubówKrees pisze:[
Co do 2 rodzajów - były małe i duże przeguby, w dużych jest krzyżak 30x90, w małych nie mierzyłem (mam jeden), ale różnica jest spora.
Powinienem mieć jeszcze części obu rozmiarów, jak chcesz, mogę w weekend zdjęcia porobić.Darek... pisze:czy to prawda z tymi rozmiarami przegubówKrees pisze:[
Co do 2 rodzajów - były małe i duże przeguby, w dużych jest krzyżak 30x90, w małych nie mierzyłem (mam jeden), ale różnica jest spora.- u mnie w starym i nowym wydają się identyczne
dzięki - rozwiałeś moje wątpliwościKrees pisze:Będzie pasował - wielokliny są te same.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości