niektórzy mają szczęście nauczyć się za free, innych nauka z kosztami przesyłki wyniosła 50 zyli.A.F. pisze:Aha, nawet nie wiedziałem, że tamte są NO.
Zawsze człowiek się czegoś nauczy

Moderator: Marcin-Kraków
niektórzy mają szczęście nauczyć się za free, innych nauka z kosztami przesyłki wyniosła 50 zyli.A.F. pisze:Aha, nawet nie wiedziałem, że tamte są NO.
Zawsze człowiek się czegoś nauczy
To tak między wami czy coś przeoczyłem?A.F. pisze: Przypominam o I Międzynarodowym Spotkaniu Honkerowo - Krótkofalowym 10-11.04.2010
Skoro kontrolka się żarzyła, to chyba nie było pełnego napięcia na przerywaczu.wieprzowina pisze:występował w zasadzie tylko w trakcie jazdy... Stojąc można było kręcić do woli.
Między nami, takie rozpoznanie wiosenne.Wilki pisze:To tak między wami czy coś przeoczyłem?A.F. pisze: Przypominam o I Międzynarodowym Spotkaniu Honkerowo - Krótkofalowym 10-11.04.2010
no brawo!A.F. pisze:Skoro kontrolka się żarzyła, to chyba nie było pełnego napięcia na przerywaczu.wieprzowina pisze:występował w zasadzie tylko w trakcie jazdy... Stojąc można było kręcić do woli.
Słaba masa ?
Chyba się poddam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości