Moderator: Marcin-Kraków
No tak – dam se uciąć co nieco, że ten, który wyrósł na mariażu rumuńskiej technologii z polskim napędem pierwszy kamieniem w nasze cudeńka cisnął i jego podła kończyna opcję drugą obrała.czesław&jarząbek pisze:zagłosowałem w zgodzie z sumieniem
zagłosowałem na opcje ostatniąwieprzowina pisze:No tak – dam se uciąć co nieco, że ten, który wyrósł na mariażu rumuńskiej technologii z polskim napędem pierwszy kamieniem w nasze cudeńka cisnął i jego podła kończyna opcję drugą obrała.czesław&jarząbek pisze:zagłosowałem w zgodzie z sumieniem
![]()
Tak , tak on teraz na takie robaki co patriotyczną technologię wspierają patrzeć nawet nie chce
![]()
królu mój Ty....czesław&jarząbek pisze:zagłosowałem na opcje ostatniąwieprzowina pisze:No tak – dam se uciąć co nieco, że ten, który wyrósł na mariażu rumuńskiej technologii z polskim napędem pierwszy kamieniem w nasze cudeńka cisnął i jego podła kończyna opcję drugą obrała.czesław&jarząbek pisze:zagłosowałem w zgodzie z sumieniem
![]()
Tak , tak on teraz na takie robaki co patriotyczną technologię wspierają patrzeć nawet nie chce
![]()
jak sobie przeglądam ceny części w firmie M. to faktycznie jakby ze złota były...aż żal sciska jak sobie pomyśle co musze nabyćWładek pisze:Ostatnio czytałem "autoświat" (czy jakoś tak...), patrzę na zestawienie cen nowych fur, a tam, panie, wyraźnie stoi w spisie Honeker. Spojrzałem na cenę...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Funkiel-nówka kosztuje ponad 100.000 PLN... prawda-li to, że to takie cenne auto![]()
![]()
Qbosh pisze:ceny przeliczyłem i faktycznie taniej - czyli bracia słowacy znowy lepsi - generalnie racje masz ze wersja za "100" jest wypieszczona ale chyba jesdnak za wysoko się cenią - a konkurencja nie śpi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości