Intsrukcja - Honker
Moderator: Marcin-Kraków
Intsrukcja - Honker
Może ma ktoś instrukcję do Honka 4011????????????
Re: Intsrukcja - Honker
[quote="Darek..."]Może ma ktoś instrukcję do Honka 4011????????????[/quote]
Mam i a) instrukcje obsługi dla rocznika 89, jak i b) schemat elektryki z 89 oraz c) konserwacje 90. Odpowiednio pliki ważą:
a)=20MB
b)=8MB
c)=3MB
Łącznie ponad 30 MB. Daj mi na priva mail'a to Ci wyślę pocztą, albo dogadamy się co do odbioru płyty.
Mam i a) instrukcje obsługi dla rocznika 89, jak i b) schemat elektryki z 89 oraz c) konserwacje 90. Odpowiednio pliki ważą:
a)=20MB
b)=8MB
c)=3MB
Łącznie ponad 30 MB. Daj mi na priva mail'a to Ci wyślę pocztą, albo dogadamy się co do odbioru płyty.
Spokojnie bo mi dziecko obudzisz
Komp stoi w pokoju dziecka i korzystam przy okazji 
Mogę Ci wysyłać po kilka sztuk- napisz mi tylko do jakiej wagi- 5MB, 10 MB. I daj mi adres email bo nie mam... ani żadnych "pm" na forum ani żadnych nowych maili... Czekam- tylko, mogę odezwać się dopiero jutro, zalezy od corki
Ale odezwę się na pewno...

Mogę Ci wysyłać po kilka sztuk- napisz mi tylko do jakiej wagi- 5MB, 10 MB. I daj mi adres email bo nie mam... ani żadnych "pm" na forum ani żadnych nowych maili... Czekam- tylko, mogę odezwać się dopiero jutro, zalezy od corki

Instrukcja do honkera
Witajcie.Mam w pracy Honkera 2000.Czy ta instrukcja,by mi się przydała?Mam małe problemy z wozem.Chętnie bym skorzystał z tej instrukcji.Z góry dziękuję.Podaję adres email : julewa@wp.pl i nr na gg: 6757268.hej
-
-
Instrukcja do honkera

Będę Ci niezmiernie wdzięczny jak prześlesz wszystko co wymieniłeś na adres : julewa@wp.pl . To moja skrzynka.
Pozdrawiam serdecznie.Trzymaj się .Hej.