Czy wytrzyma, czy się pomieli

Moderator: Marcin-Kraków
To tak na reduktorze się przemieszczałMichał...G pisze: Ale gdzieś w internecie zdaje sie że na stonie tarpana jest honker na orginalnych mostach z 35"12,50r 15 AT ale ja przynajmniej uważam za duże przegięcie jeszcze wydaje mi sie że ma on silnik od poldawki a to już jest ogromna pomyłka![]()
:
Wszystko zmotane tam jest(moze prawie no i nie ja motałem tylko mój Ojciec ja ewentualnie pomagałem).A jakie imprezy tam organizujecie?? lub proponuje sie wybrac na wałeckie powinienem tam byc. Z tego co wiem to szczecin ostatnio był. Ja niestety niemogłem bo most padłDarek... pisze:Swoją drogą .. Michał musisz kiedyś wpaść na imprezę w terenie do Szczecina to oblukam co tam zmotałeś( może pozgapiam)
i tu mowa o 35'', z drugiejpolosie sie nie zerwaly choc jezdzilem po terenie poniekad nawet samochodem obciazonym ludzmi zreszta widac tam na zdjeciach jakie czasem blota sie przejezdzalo
i co doradzacie,Honk u mnie jeździ głównie po lesie bez katowania zbytniego,rajdów żadnych itd, czasem mu się trafi większą kałuże przejechaćJak zmienić koła na większe to i mosty , wały , silnik bo wszystko za słabe
jeśli tak - to się wyrobirafalmb pisze: i co doradzacie,Honk u mnie jeździ głównie po lesie bez katowania zbytniego,rajdów żadnych itd, czasem mu się trafi większą kałuże przejechać
Przestań się łudzićrafalmb pisze:łudzę sie jeszcze nadzieją że może spalanie troche spadnie![]()
A jak sobie wyobrażasz jazdę dynamiczną z silnikiem 1,6 co ma pewnie już mniej KM niż fabrycznie a nawet jak ma tyle co fabryka to moment obrotowy i KM nie pozwalają na jazdę bez depnięcia przy kapciu 33" toż to jest kawał gumy a silnik dychawiczny... Więc na tym kapciu będzie tak że spalanie wzrośnie a dynamika spadnie, będzie się toczył po prostu.Krees pisze:Przestań się łudzićrafalmb pisze:łudzę sie jeszcze nadzieją że może spalanie troche spadnie![]()
Jak będziesz ostrożny z gazem (czyli pomyślisz a nie depniesz) to powinno działać. Dbaj o krzyżaki w przegubach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość