Mosty i reduktor do honka
Moderator: Marcin-Kraków
Mosty i reduktor do honka
Dostałem Honkera ale bez napędów i reduktora zastanawiam się co wstawić jest kilka opcji
1. Mosty i reduktor od Robura
2. Mosty od Patrola a reduktor od honkera starego
to sa narazie moje dwie opcje Jest tam nadal silnik 1.500 i skrzynia nie wem czy zostać przy tym silniku bo myślę że lepiej wstawić mercedesa 3.0 diesel.
Może mi coś doradzicie jakieś propozycje ewentualne oferty bo może wrócę do sarych mostów. A i jeszcze jedno chciałbym się zamknąć w jak najmniejszej kwocie ale to chyba oczywiste:):)
1. Mosty i reduktor od Robura
2. Mosty od Patrola a reduktor od honkera starego
to sa narazie moje dwie opcje Jest tam nadal silnik 1.500 i skrzynia nie wem czy zostać przy tym silniku bo myślę że lepiej wstawić mercedesa 3.0 diesel.
Może mi coś doradzicie jakieś propozycje ewentualne oferty bo może wrócę do sarych mostów. A i jeszcze jedno chciałbym się zamknąć w jak najmniejszej kwocie ale to chyba oczywiste:):)
znaczy zestaw Michała - zaraz Go tu do tablicy wezwiemy
ale potwierdzam ,że fajnie to robiło 

Polonez Quattro GG 1715477
http://www.4x4.szczecin.pl
http://www.4x4.szczecin.pl
Re: Mosty i reduktor do honka
A gdzie rozdają?marcinys pisze:Dostałem Honkera...
patrol odpada, za wąski (badałem temat niedawno), Michał ma GRa - 4000 sztuka. RoburCrOOchy pisze:mosty patrol, reduktor robur, silnik 300 może być, skrzynia inna

@Marcin
Określ ile masz kasy na motanie i na tej podstawie decyduj na co Cię będzie stać. Jak masz duuużo kasy, to postaw na laplanderze

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Patrol to patrol, GR to GRCrOOchy pisze:Kressie nie napisałem od jakiego patrola. i te 4000 za sztuke to chyba z kosmosu wziełeś![]()
od K też podejtą tylko trzeba miec gdzie robić i czym

Nie jestem pewnien, czy dałoby radę bez modyfikacji ramy wadzić K, z różnych pokrętnych tłumaczeń wynika, że różnica jest 6cm szerokości na stronę.
Tak, czy inaczej limituje kasa i możliwości warsztatowe.

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Możliwości warsztatowe są kasa się znajdzie ale nie wszystko będzie robione naraz puuki co może sobie stać przecież nie ucieknie:):)kumpel ma k-160 to sobie pomierzę i zobacze a to 6 cm na strone to nie dużo dobra szlifierka i spawarka i można wszystko zrobić:) a mosty od Volvo to chyba nie ma moją kieszeń a co do mostów to widziałem już od GR-a za 1500 zł szt:) trzeba szukać i szukać i szukać aż się znajdzie:)
4x4wyspawolin.pl
4x4wyspawolin.pl