honker - czy warto...?
Moderator: Marcin-Kraków
honker - czy warto...?
Witam!
Noszę się z zamiarem kupienia Honkera 6 osobowego, z silnikiem iveco 2,5 TD, wspomaganie kierownicy, skrzynia rozdzielcza warner borg, 1996r, widoczna rdza (dokladnie nie wiem ile bo będę go widział osobiście prawdopodobnie dopiero w sobotę 26.06).
Mam więc pytanie do expertów z forum. Czy warto dać za niego 19000 zł?
Za wszelką pomoc w podjęciu decyzji będę niezmiernie wdzięczny...
pozdrawiam
Damian
Noszę się z zamiarem kupienia Honkera 6 osobowego, z silnikiem iveco 2,5 TD, wspomaganie kierownicy, skrzynia rozdzielcza warner borg, 1996r, widoczna rdza (dokladnie nie wiem ile bo będę go widział osobiście prawdopodobnie dopiero w sobotę 26.06).
pozdrawiam
Damian
- chiquito83
- miastek
-
- Kontaktowanie:
Re: honker - czy warto...?
dan pisze:Witam!
pozdrawiam
Damian

http://www.4x4.szczecin.pl/
Vitara->Samurai->GR->GRII
Vitara->Samurai->GR->GRII
maciek...z nieba mi spadasz..... przyjeżdżaj i zabierajmojego od razu.....nawet 2 reduktor ci dorzuce za tą kase ...a wiesz , zielony jest cacucho..... i silnik gites ....
to kiedy będziesz?
rudeboy = rudy (tak z grubsza)
ja nie pisałem tego obrażliwie.......ty hyba naprawde masz ciężki dzień ..uśmiechnij sie chłopie
a hieną to ja już dawno jestem a sępy ......zjadam na podwieczorek
to kiedy będziesz?
rudeboy = rudy (tak z grubsza)
ja nie pisałem tego obrażliwie.......ty hyba naprawde masz ciężki dzień ..uśmiechnij sie chłopie

a hieną to ja już dawno jestem a sępy ......zjadam na podwieczorek
Range Rover Classic Pickup/discovery 3,9
NIE pisać mi PW, mail w profilu.
NIE pisać mi PW, mail w profilu.
Z odpowiedzi rozumię, że 19kzł to dużo za dużo... jesli nie jest ze złota.
...Chociaż może coś w tym jest... jest podobno żółty.
A może jest na forum ktoś z okolic Krakowa, kto mógłby poświęcić w sobotę max jakąś godzinkę koło 15-tej żeby podskoczyć ze mną obejżeć to cacko bo ja jestem zielony jeśli chodzi o oględziny czegoś takiego.
pozdrawiam
Damian

A może jest na forum ktoś z okolic Krakowa, kto mógłby poświęcić w sobotę max jakąś godzinkę koło 15-tej żeby podskoczyć ze mną obejżeć to cacko bo ja jestem zielony jeśli chodzi o oględziny czegoś takiego.
pozdrawiam
Damian
W swoim zyciu kupilem juz 3 totalne syfy. Teraz juz na odleglosc potrafie syfa poznac
Daj numer telefonu na priva. Nie wiem czy bede mial czas po poludniu. Predzej przed poludniem.
Zolty honker w krakowie do sprzedania.... Jezeli to ten, ktory stoi w komisie przy wylocie A4 to odpusc sobie.

Daj numer telefonu na priva. Nie wiem czy bede mial czas po poludniu. Predzej przed poludniem.
Zolty honker w krakowie do sprzedania.... Jezeli to ten, ktory stoi w komisie przy wylocie A4 to odpusc sobie.
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
po mojemu za te pieniadza zeby nie wiem jaki byl to nie warto, zobacz w ogloszeniach w tych granicach kupisz juz naprawde dobrze zmotana furke w postaci gaza, uaza czy tez autko z wyzszej polki jak np. nissana...
jedno jest pewne co bys nie kupil i tak dolozysz
jedno jest pewne co bys nie kupil i tak dolozysz

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

honker z 95, silnik też iveco, blacha do roboty + plus "trochę" dłubaniny przy silnku - jak do tej pory kosztowało mnie to sporo mniej niż połowę kwoty o której piszesz. fakt, że reduktor wyje, tu i uwdzie cos stuka i kapie, ale i tak uważam, ze warto było. Za 19 k pln, to chyba ze skorzaną tapicerką i innymi wodotryskami?

jeśli coś jest głupie a działa - to nie jest głupie