Niedawno z paroma znajomymi zakupiliśmy honkera z WOPRu : 4011 z 91' z silnikiem 1,6 Pb

Planujemy go doprowadzić do oryginalnego wyglądu wojskowego.
obecnie wygląda tak

Jest ogólnie w dobrym/b. dobrym stanie

Mam parę pytań związanych z tym, z których aut mogą pasować części zamienne.
oczywiście przeczytałem chyba wszystkie tematy na forum odnośnie Honka lecz nie znalazłem odpowiedzi :
Na chwilę obecną najbardziej interesują nas :
1. Gdzie szukać resorów piórowych do niego przód/tył - najlepiej jakieś używki tylko nie wiem z czego mogą pasować - mierzyliśmy rozstaw mocowań (po linii prostej, nie po łuku) i wyszło na to że z przodu to ok 130,5 cm a z tyłu ok 117 cm.
Z tyłu mamy już praktycznie płaskie te resory więc przydało by się je wymienić.
2. Przegub dwukrzyżakowy z przedniego mostu
3. Mosty (nie wiem na ile to prawda ale podobno są to mosty z żuk'a) czy tylni i przedni są różne ?
jeśli tak to czymś się konkretnym różnią (w sensie mocowania itp ) czy tylko szerokością ? bo jeśli szerokością to powinno się je dać jakoś dopasować ?
Wiem że w honku różnica rozstawu kół przód tył to ok 4-5 cm z tego co pamiętam więc wychodziło by na to że z tyłu most jest węższy o te 4-5 cm.
4. Dyferencjały na mostach
5. Czytałem że lubią pękać tylne drzwi przez zawieszone na nich koło i można zamontować uchwyt mocowany na zawiasach drzwi - gdzie można tego szukać/jak to się profesjonalnie nazywa

6. Reduktor
7. Uszczelki do okien i okna (te co są na budzie z tyłu to na moje oko są z żuka ?)
8. Przekładnia kierownicza ze wspomaganiem - wiem tyle że pasuje z Lublina tylko którego ( I, II czy III ) ?
większość interesuje nas ze względu by wiedzieć w przyszłości czego szukać jak się coś posypie.
za wszelkie odpowiedzi i podpowiedzi dziękuję

będę starał się co jakiś czas wrzucać zdjęcia z postępów prac lecz na pewno trochę nam to zejdzie ze względu na mało czasu więc będziemy się nim zajmować głównie weekendami.