Moderator: Marcin-Kraków
Częściowo mogę potwierdzić.sgt.sly pisze:
Iveco 2.5d popularnie zwany traktorem w teren nie ma sobie równych ale nadrodze sie zachlastasz .Te honkery były wolne głośne praktycznie bez hamulców . Silnik oszczędny ale drogi w użytkowaniu
A ile z tych wolnossących iveco ma tarcze? Ja na oczy jeszcze takiego nie widziałem. Zdecydowana większość jest na bębnach i one poprostu nie hamują... A i jeszcze te 2,5d wspomagania nie mają, więc nie dość, że nie hamuje to jeszcze nie skręcaKuba M. pisze: Hamulce - mój miał fabrycznie tarcze z przodu i jakoś dawały radę zatrzymać samochód nawet na kołach 33 cali
Mój miał tarcze i wspomaganie kierownicywojas pisze:A ile z tych wolnossących iveco ma tarcze? Ja na oczy jeszcze takiego nie widziałem. Zdecydowana większość jest na bębnach i one poprostu nie hamują... A i jeszcze te 2,5d wspomagania nie mają, więc nie dość, że nie hamuje to jeszcze nie skręcaKuba M. pisze: Hamulce - mój miał fabrycznie tarcze z przodu i jakoś dawały radę zatrzymać samochód nawet na kołach 33 cali
Nie taki wyjątek, ja osobiście dwa Honkery z rocznika 1994 i 1995 miałem z wolnossącym IVECO - tarczami hamulcowymi z przodu i wspomaganiemwojas pisze:Tak, możesz się czuć wyjątkowy![]()
A jaki rocznik to był
1995wojas pisze:Tak, możesz się czuć wyjątkowy![]()
A jaki rocznik to był
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości