Ladne cacko
Moderator: Marcin-Kraków
Ladne cacko
nowy jeep nawet ladny warto zobaczyc http://www.jeepin.com/news/rescue/index.asp w tvn turbo pokazuja go ciekawie ma zwieszone fotele cos jak po dwa amortyzatory motocyklowe na fotel w tv ladnie to bylo widac na stronie niestety tego nie ma
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Hmmmm.... zbyt nowoczesny srodek jak dla mnie - z zewnatrz wyglada tak jak powinien wygladac peep ale w srodku za duzo elektroniki... zobaczymy zreszta jak sie bedzie zachowywal w terenie - za niedlugo moze jakies bardziiej szczegolowe opisy beda... Tak swoja droga to jednak pomysleli o wyciagarkach z przodu i z tylu furki. jeszcze mnie tylko interesuje czy beda tez wersje krotkie czy tylko dlugie zostana wprowadzone na rynek i na koniec to jakos stylistyka wykonania tylu sie mi nie szczegolnie podoba - czegos mi tam brakuje 

z zewnątrz prezentuje się całkiem nie zle
ale środek zbyt nowoczesny 

http://www.moto-panamericana.pl
4x4 Szczecin
4x4 Szczecin
struś pisze:Ładne cacko - ciekawe jak bardzo wytrzymałą ma elektronikę i po ilu wtopach odmówi działania, moim zdaniem im mniej tego typu gadżetów tym lepiej.
podobno to fura do ekstremów 2 winche i kupe nowoczesnych rozwiązań jezeli chodzi o napęd itd ale jak to jezdzi

WARMIŃSKO-MAZURSKA GRUPA OFF ROAD
Przepisy są jakie są i producenci nie mogą sobie pozwolic na budowanie auta dla idei (tak myślę)
Ja osobiście i tak jestem miło zaskoczony, że zastosowali sztywne oba mosty.
Co do gustów sie nie wypowiadam. Jak będe potrzebował terenowego autobusu rodzinnego i wygram w lotka to se takiego sprawię

Ja osobiście i tak jestem miło zaskoczony, że zastosowali sztywne oba mosty.
Co do gustów sie nie wypowiadam. Jak będe potrzebował terenowego autobusu rodzinnego i wygram w lotka to se takiego sprawię

Teraz my was jemy =)