O kilku muscelach

- inne samochody terenowe

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
moralez

Post autor: moralez » sob kwie 10, 2004 10:47 pm

Zapraszam na strone ktorej adres jest w moim podpisie :) Co do honkera. To fajne autko ale napewno nie tansze od ogorka :( I mankamentem sa waskie drzwi z tylu i brak drzwi( do przestrzeni ladunkowej) z boku. Tak pozatym to ok tylko w starszych rocznikach z tego co wiem to z blachami slabo
ZG 5.2 96r.

Awatar użytkownika
BABCIA I

Post autor: BABCIA I » sob kwie 10, 2004 11:33 pm

Drzwi z lewej,drzwi z prawej,a w Honkerze można zdjąć dach który nie gnije tak jak w 452.Poddaję się.Wiem że kochasz Ogóra i dalsza wymiana zdań nie ma sensu.Świętuj Wielką Noc w pokoju.

Awatar użytkownika
moralez

Post autor: moralez » ndz kwie 11, 2004 12:17 am

Ja wcale niechcialem Cie przekonac :wink: Co do dachu ogorka to u mnie nie gnije, za to dol troche :evil: Myslalem juz nad honkerem, wizualnie bardziej mi sie widzi-wyglad rasowej terenowki, osobny reduktor tez dobra sparawa, wiekszy rozstaw osi( lepsze do ciagania przyczep co u mnie istotne)a mimo to wieksze katy, ale narazie musze byc :) z ogorka, nie jest to milosc, ani fanatyzm, ale ogormna sympatia dla tego autka. Odwiedziles moze strone ?? Swoja droga taka dyskusja mogla by byc ciekawa. POZdrawiam i zycze spokojnych swiat
ZG 5.2 96r.

Lucek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Lucek » sob kwie 24, 2004 2:30 am

Widziałem na pogotowiu energrtycznym coś pomiędzy powyższą "tefałką" ,a uazem 452 Takie jakieś zaokrąglone i wogóle inne ale 4X4 i chyba pofatygfuję się zapytać czy to nie jest to, bo jeden z kierowców z energetyki powiadał, że mają jeszcze jakieś klamoty do rumuna i myślę, że chodziło mu o tę francę. Ja ją kilka dni temu widziałem na drodze bo oni sporo nią jeżdżą. To bardzo ciekawe jest... A swoją droga katowałem przez kilka miesięcy Honkera z silnikiem IVECO 2,5D To już perkins 3P sprawiał się lepiej i palił mniej. Osobiście polecam andorię bo to sprawdziłem w starze 742 i jest to naprawdę sprytny motor. ******* Serdeczne dzięki wszystkim których poruszył zapoczątkowany przezemnie temat bo nic tak nie cieszy jak to, że jest jeszcze kilku odjechańcow których interesują rzeczy dawne zapomniane, a mimo wszystko nie do końca przepadłe. Stokrotne dzięki!!!******** Z ostatniej chwili ***właśnie jesteśmy na ukończeniu składania Muscela ; robimy od podstaw ; korba :)18 !!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne samochodziki”