Za rozsadne pieniadze nie moge nigdzie trafic!!!
Z góry dziekuje.

Proszę nie zkasztanić tego tematu

Moderator: Marcin-Kraków
Spoko zaraz forumowy Iwan Sierrow " zolty wygiety" ci go wytnieMACIEK27 pisze:Potrzebuje pomocy- padł mi reduktor zwykły bez wyjscia na wyciagarke moze ktos wie albo ma taki ewentualnie- jakies flaki ze srodka.
![]()
Z góry dziekuje.![]()
Proszę nie zkasztanić tego tematu :x
buahahahahahah "Żółty-Wygięty"Drako pisze:Spoko zaraz forumowy Iwan Sierrow " zolty wygiety" ci go wytniewiec nie zdaza skasztanic
![]()
to nie moj tekscior ( kto kiedys na forum) ...ale jest zajebistyMaciekK pisze:buahahahahahah "Żółty-Wygięty"Drako pisze:Spoko zaraz forumowy Iwan Sierrow " zolty wygiety" ci go wytniewiec nie zdaza skasztanic
![]()
![]()
![]()
![]()
choć niewiadomo... nawet temat odblokowali http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=6622
Wal na PW... Jest robur zwykły 4x2...MACIEK27 pisze: Proszę nie zkasztanić tego tematu
A taki 4x2 ma reduktorMikołaj pisze:Wal na PW... Jest robur zwykły 4x2...MACIEK27 pisze: Proszę nie zkasztanić tego tematu
na priwa wysyłam ci kontakt do człowieka który handluje częściami do IFY i pochodnych na giełdzie w słomczynie.Ja kupiłem u niego nowy reduktor z wyjściem na wciągarkę za 750 plnMACIEK27 pisze:Potrzebuje pomocy- padł mi reduktor zwykły bez wyjscia na wyciagarke moze ktos wie albo ma taki ewentualnie- jakies flaki ze srodka.
![]()
Z góry dziekuje.![]()
Proszę nie zkasztanić tego tematu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości