Musso V8
Moderator: Marcin-Kraków
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: Musso V8
Misiul dawaj foty Danieli i pisz ile by kosztowała via Shipping do Polski 

Czwarte serce 

gebels - to ja ci na 40% oddam 

w musso były niestety tylko silniki starej gwiazdy:D rzędowegrzes pisze:V8 to nie bylo, ale V6 3,2 to juz tak, choc tego V w 100% pewny nie jestem, mialo staly naped, i sporo konikow, jezdzilo kolo 200kmh, i do 100 tez bylo szybkie zarlo swoje
mozna wiecej info o tym musso

pewnie ma troche wiecej mocy niz moje 2,9 tdi

nie znasz sie.
w musso byly rzedowe V6.
w musso byly rzedowe V6.
kurde chciałbym zobaczyć takie rzedowe V6 

Jest tylko cienka czerwona linia między rozsądkiem, a szaleństwem
Jeep
Chevy Suburban
Jeep
Chevy Suburban
sam rednacz qnik pisal, ze jest, to jest.
nic nie oddawaj - bo- Ci na autobane u żabojadów nie stykniemazeno pisze:gebels - to ja ci na 40% oddam
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
znaczy się że te cylindry co były w układzie V ,ustawiono w rzędzie pod kątem 60' i tak wygląda rzędowa v6-tka ?mazeno pisze:nie znasz sie.
w musso byly rzedowe V6.

Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno 

mowie, ze sie nie znacie.
jak rednacz napisal, to tak jest i juz.
poszukajta se w gazetce zakladowej.
--
rzedowe V6 to slawny hicior qunikowy byl.
--
Sześciocylindrowy, rzędowy i 24-zaworowy silnik benzynowy z wtryskiem paliwa, o pojemności 3,2 litra pozwala na dynamiczną, niemal sportową jazdę tym dużym wehikułem. Już samo brzmienie tej jednostki napędowej wywołuje dreszczyk emocji. Próby przyspieszania przyniosły rewelacyjne rezultaty. Do 100 km/h rozpędzaliśmy się ważącym aż 1.910 kg pojazdem w zaledwie w 9 sekund i to z trzema osobami na pokładzie. Próba elastyczności też dała dobry wynik: od 80 do 120 km/h, na czwartym biegu, rozpędzaliśmy się w 12 sekund. Takim samochodem wyprzedzanie na ruchliwej trasie okazywało się bezpieczne, bo wyrywał on tak do przodu, że zapas czasu z reguły okazywał się większy, niż to przewidywał kierowca. Niestety, tak dobra dynamika tego auta jest okupiona sporym zużyciem paliwa. Średnie spalanie podczas testu wyniosło 14,5 litra na 100 km. Dodajmy jednak, że niejednokrotnie jeździliśmy, "ile fabryka dała"...mazeno pisze:mowie, ze sie nie znacie.
--
http://admoto.pl/pub/art.asp?g=GS&n=0478&f=478-01.xml
sasek - obudz sie, chlopie.
przecież widze że na fotach jest v8 z land rovera ale ja pisze o silnikach o ktorych pisał grześ czyli mesia
ogarnij sie, chlopie!
rzedowe V6 to byl slawny onegdaj w calym srodowisku lapsus redaktora naczelnego magazynu off-road.pl tomka konika.
rzedowa v-ka nie istnieje!
chcesz duzymi literami czy jak?
rzedowe V6 to byl slawny onegdaj w calym srodowisku lapsus redaktora naczelnego magazynu off-road.pl tomka konika.
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
A na ten przykład VR6 montowane w dawnych czasach w golfach?mazeno pisze:ogarnij sie, chlopie!
Taka fałka, ale o tak minimalnym kącie rozwarcia cylindrów, że dały się przykryć jedną czapką?