fan off roadu stanie się fanem mechatroniki samochodowej

Moderator: Marcin-Kraków
Duster i wyciągarka nawet gdzieś widziałem filmik jak się targa z błota i wyciągarka wyjechała wraz dusteremcordoba_2004 pisze:wyciągarka to może do podłużnic z tyłu jak hak halowniczyNahen pisze: Wracajać d tematu wyciągarki to ciekawym do czego by ją tam przykręcił? Obawiam się, że w przypadku jej użycia odjechala by z elementami auta w strone drzewa do którego byłaby podpięta
Ja tam mam nadzieję, że do końca mojego życia uda się reanimować moje oba Troopy i to mi styknieŻaden Pick-up do mnie nie przemawia jak na razie, bo po kiego mi taka wielka zmarnowana przestrzeń za szybą?
![]()
przecież specjalna konstrucja podwozia suvów zapewnia doskonałe właściwości wytrzymałościowe
ktoś gdzieś pisał że to są elementy wzmacniane ciągnione na zimno czy jakieś takie "jasełka"
a przestrzeń za szybą może przecież zagospodarować na wiele sposobów
http://www.pickuptrucks.de/ przykłady
acz i tak bym wybrał troopka
bbvp pisze: Duster i wyciągarka nawet gdzieś widziałem filmik jak się targa z błota i wyciągarka wyjechała wraz dusterem
http://1.bp.blogspot.com/_iOrZr7OPrNg/T ... 1600/0.JPG
tylko jakoś prawa fizyki nie chcą się zmienićcordoba_2004 pisze:Wiecie ja myślę że od lat zmieniają się auta i zmienia się off road
Obejrzałem wszystkie części (a, b, c i d) i wam powiem, że po pierwsze Dacia nie powinna tam wjeżdżać bo nie jest terenowym samochodem. Ale radziła sobie całkiem nieźle jak na SUVa bez reduktora. Ciekawe czy to wersja z ESP...bbvp pisze:(...)
Ps od 3:00 min i dalej
http://www.youtube.com/watch?v=vFOx6A1Hb64 jestem pod wrażeniem , jednak mimo że kierownik dupiany i nie umi to ewidentnie brakuje reduktora ...
wojtek_pl pisze:Obejrzałem wszystkie części (a, b, c i d) i wam powiem, że po pierwsze Dacia nie powinna tam wjeżdżać bo nie jest terenowym samochodem. Ale radziła sobie całkiem nieźle jak na SUVa bez reduktora. Ciekawe czy to wersja z ESP...bbvp pisze:(...)
Ps od 3:00 min i dalej
http://www.youtube.com/watch?v=vFOx6A1Hb64 jestem pod wrażeniem , jednak mimo że kierownik dupiany i nie umi to ewidentnie brakuje reduktora ...
bbvp pisze:qGRgwAK0/Tdtp4o_hZRI/AAAAAAAACWw/cXUAOAi3_Sc/s1600/0.PNG![]()
ale jednak foldery reklamowe cuda potrafią zrobićDamian pisze:tylko jakoś prawa fizyki nie chcą się zmienićcordoba_2004 pisze:Wiecie ja myślę że od lat zmieniają się auta i zmienia się off road
Co w tym dziwnego że auto z niezależym zawiasem ma 21 cm prześwituMroczny pisze: na poprzedniej stronie dowiedziałem się, ze prześwit dustera to 21cm (czyli tyle co parcha na 33) i że vitara jest gorsza bo ma otwarte dyfry co ją dyskwalifikuje w terenie (tak jak mojego parcha na 37)
Znając fantazję braci ze Wschodu akurat tego byłbym pewnien, że za kilka lat cześciej tam spotkasz Dustera niż GR-a.Mroczny pisze: czekamy na zalew dusterów na ukraińskich przełęczach
Tia Duster jest tak samo dobry w terenie jak Zetor na polu. Zawsze znajdą się magicy, którzy z przeciętnego suv-a zrobią ósmy cud świata.cordoba_2004 pisze:ten ""wontek" trzeba by zaarchiwizowac i jak za kilka lat wybriorą dustera samochodem terenowym dekady to bedziemy wklejac te smieszne wypowiedzi kolegów o wykrzyżach itd
Mroczny pisze:.. wszystko się da i o niczym to nie świadczy
A mogą Dustera w kosmos wystrzelić i wybrać 'satelitą dekady', nie zmieni to tego czym Duster jest w rzeczywistości.cordoba_2004 pisze:ten ""wontek" trzeba by zaarchiwizowac i jak za kilka lat wybriorą dustera samochodem terenowym dekady to bedziemy wklejac te smieszne wypowiedzi kolegów o wykrzyżach itd
A to niepoprawnie tak?pamejudd pisze:adas, nie przejawiasz "dacia attitude"
Mroczny pisze:Masmo - ten prześwit w maksymalnym miejscu moze być i 21.. ale średnia odelgłość od podwozia to pewnie z 8 centów
Juz kiedys przerabialismy watek "terenowosci" Terracana...Mroczny pisze:Masmo - ten prześwit w maksymalnym miejscu moze być i 21.. ale średnia odelgłość od podwozia to pewnie z 8 centów
i druga sprawa - czy widziałeś tylne poprzeczne dolne - wahacze w tym aucie?
I uprzedzając - oczywiście, da się dusterem objechać tomcata.. Da się pewnie passatem na maxicrossach objechać parcha.. wszystko się da i o niczym to nie świadczy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość