Się na alfalfach nie znam, poza tym z tych krzywych fotek to po pijaku jak crx wyglądał

Jak będziesz kupował skode to dzwoń, powiem gdzie kupić kapalusz pasujący

Moderator: Marcin-Kraków
A jak tam kumpli alfistów już w warsztacie poznałeśDamian pisze:nie mam przełożonego
a takie zachowania mój psychoanalityk kwituje jako autodestrukcjonizm, a potem prosi o możliwość przejażdżki alfą
Wielu. Co rano przecież sobie we warsztacie "dzień dobry" mówiąandrzej:) pisze:A jak tam kumpli alfistów już w warsztacie poznałeśDamian pisze:nie mam przełożonego
a takie zachowania mój psychoanalityk kwituje jako autodestrukcjonizm, a potem prosi o możliwość przejażdżki alfą
![]()
szal? znasz historię Isadory Duncan?Mroczny pisze:bardziej mnie interesuje czy już nosi szal ZAWSZE
FaktyczniePiotrul pisze:Zerknij 2-3 strony wcześniej
To samo powiedzial moj kumpel ktory kiedys jezdzil aro.Damian pisze:a ja wczoraj oglądałem sobie Dustera na podnośniku
i powiem Wam, że podwozie to jednak jest jakiś śmiech na sali - widzieliście te wahacze? z tyłu to jakiś multilink z cienkich, śmiesznych rurekto już średniej wielkości osobówka z początku lat 90-tych ma solidniejsze
CrOOchy pisze:kiedyś wspominałem o tych śmiesznych wahaczach tylnych
noMroczny pisze:co się dziwi.. autosugestia i automotywacja to potężne narzędzia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości