Ma objechać tegoroczny złombol więc trochę trzeba będzie odszczurzyć sprzęt

Moderator: Marcin-Kraków
w zimie w celu utrzymania trakcji trzeba włożyć min. 15 kilo do bagażnika, jak najbliżej przodubulas pisze:Jutro ma przybyć nowy nabytek, więc może macie jakieś doświadczenia odnośnie tego czechosłowackiego wynalazku.
jarekstryszawa pisze:Była ostatnio taka na zbyciu- stan praktycznie fabryczny. Tylko dreszczyku emocji by nie było...
PiRoman pisze:A ja dziś z 4 metrową drabiną przechodziłem przez garaz z zaparkowanym FSO1500 z przebiegiem 43 tyś. Biały, z oryginalnymi klockami hamulcowymi. Nie chciałem Właściciela obrazić pytaniem o sprzedaż wozu. Pan kupił w polmozbycie w Kaliszu, na co ma faktury, auto stoi z czarnymi tablicami rejestracyjnymi i ma pieska na tylnym parapecie. Echhh....
W babce też był tajny bagażnik za siedzeniami?Adamek pisze:Skodzina ale babka (100), przemycalismy wode ze slowacji w iloscich hurtowych.
Taka setunie 72r miałem jako pierwszy dupowóz . Bardzo miło wspominam ten samochodzik.Adamek pisze:Skodzina ale babka (100), przemycalismy wode ze slowacji w iloscich hurtowych.
to ja proszę o założenie subskrypcji na następne wozyŁukasz789 pisze: Nie tak dawno miałem do sprzedania
Mroczny pisze:to ja proszę o założenie subskrypcji na następne wozyŁukasz789 pisze: Nie tak dawno miałem do sprzedania
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość