Moderator: Marcin-Kraków
to znajdz mi ładnego rolnika za tysiakavandall1 pisze:Za ten kibel![]()
czesław&jarząbek pisze:to znajdz mi ładnego rolnika za tysiakavandall1 pisze:Za ten kibel![]()
a ten? wałkiem pomalujesz u będzie jak nowyczesław&jarząbek pisze:i nie widzisz żadnej różnicy?
to sie nigdy do niczego innego nie nadawałosebeks pisze:to już jest gruz nadający się na kwietnik
czesław&jarząbek pisze:dobry złomnik dziś...
http://www.zlomnik.pl/index.php/2014/05 ... ladyslawa/
Waldek to przynosił całe walizki tych dowodów od gratów i po godzinach siedział i podbijał. Potem znikł, straciłem z nim kontakt. Ale najlepsze było jak psy zajechały, to jeszcze było jak mieli Polonezy. Wbiegam do Waldka i mówię – Waldek, psy – a Waldek nic, tylko podbija dalej. Wchodzi pies i mówi – siemasz Waldek, to weź mi jeszcze podbij Poloneza bo nie mogę na służbie autem bez badania jeździć. To Waldek mu podbił i pies poszedł.
zara wpadnie Zibi i powie że to chłam i nie było sensu rozwijać, bo zachodnie czy chińskie som lepszesebeks pisze:Przykre. Za niedługo będziemy gośćmi we własnym kraju, bez jakiejkolwiek kultury i "pochodzenia"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości