Polonez Analog, czyli z na pędem 4x4. Wykorzystano podzespoły Łady Nivy.
Śmieszne te maciupcie kółka.
Moderator: Marcin-Kraków
Wiesz ile kosztuje forma? W czasach niedoboru i skali produkcji zero szans - bierzemy co jest.Błażej pisze: ↑czw sty 10, 2019 9:43 pmPierwszy był biały. I tego białego widziałem na jakiś targach motoryzacyjnych.
Zawsze mnie drażniło to, że wykorzystywano gotowe drzwi w takich miejscach, gdzie nie do końca one pasowały. I nie ważne, że kabina długa, to tylne drzwi miały wycięcie na koło. Albo dodatkowe drzwi miały ukośne ścięcie do przedniej szyby. Zawsze to tandetnie i tanio wyglądało. Jak garażowa samoróbka.
Dzis też się tak robi, to są wozy użytkowe i nikt sie specjalnie nie ściera.Błażej pisze: ↑czw sty 10, 2019 9:43 pmPierwszy był biały. I tego białego widziałem na jakiś targach motoryzacyjnych.
Zawsze mnie drażniło to, że wykorzystywano gotowe drzwi w takich miejscach, gdzie nie do końca one pasowały. I nie ważne, że kabina długa, to tylne drzwi miały wycięcie na koło. Albo dodatkowe drzwi miały ukośne ścięcie do przedniej szyby. Zawsze to tandetnie i tanio wyglądało. Jak garażowa samoróbka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość