Luaz Wilk- poradzcie prosze !!!!!!
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Luaz Wilk- poradzcie prosze !!!!!!
duzo juz tu napisano, glownie o zaletach suzuki.aga pisze:mój maz chce kupic Luaza Wilka, rocznik 1990 z silnikiem zaporozca, chlodzony powietrzem. to ma byc samochod do takiej normalnej jazdy, no wiecie troche po terenie, ale glownie po miescie. ja sie zupelnie nie znam na samochodach. poradzcie czy warto kupic takie autko. wlasciciel chce za ten samochodzik ok 4 tys, ale chypa opusci do 3. co sadzicie o takiej cenie?? a czy mozna w nim zrobi w nim instalacje gazowa?
a znacie taki samochod co sie Wilk nazywa? co o nim sadzicie?
a czy znacie miejsce w którym mozna zrobi zabudowe takiego Luaza jak ju| ten brezent co jest teraz dachem trzeba bdzie wymienic? a moze wiecie ile to kosztuje?![]()
![]()
Zatem o Luazie zwanym Wilkiem
Nie ! Nie na miasto gdyz bardzo halasliwy, w roznych zakresach predkosci silnie wibruje, widocznosc z niego mala, wygoda wsiadania i wysiadania mala, czesci raczej malo chodliwe i troche drogawe, prowadzenie wymaga krzepy. Paliwozerny stwor to jest.
Umiarkowanie tak, do lasu dla lesnika /mlodego/, rolnika co mieszka na kolonii, slowem dla tych ktorzy troche czasu w terenie spedzaja ale nie polega to na kilku czy kilkunastogodzinnym jezdzeniu tym autem dzien w dzien.
Ma ten pojazd kilka zalet, ale wychodza one wylacznie w czasie eksploatacji terenowej. jako pojazd codzienny i jeszcze na dodatek do miasta odradzam.
Dach pomiedzy 1000 a 2000 /latwiej trafic cale auto z dachem niz sam dach/, dalej idac - jezeli z silnikiem z tawri to mozna zalozyc gaz ca 1800 zl
zatem auto 4 tysiace, dach ca 1500, gaz 1800 + jakies pierdoly jak to w starym samochodzie ze 2000. Suma sumarum masz za ca 8000 tys auto ktorego pewnie juz nie sprzedasz i nie spelniajace podstawowych norm komfortu
Norbert J. Zbróg
njz.pl
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
PRZEŚWIT!!! Poprzeczny i podłużny z możliwością podkręcenia na drążkach.
Wg. mojego padre, na Magadanie w tajdze bardzo sobie cenia to autko ze względu na prześwit właśnie.
Autko dużo potrafi, pozdrowienia dla byłego właściciela "wiertopaka" na złotych felgach z jeep'a z okolic 3city

Wg. mojego padre, na Magadanie w tajdze bardzo sobie cenia to autko ze względu na prześwit właśnie.
Autko dużo potrafi, pozdrowienia dla byłego właściciela "wiertopaka" na złotych felgach z jeep'a z okolic 3city

W 160 3,3 TD (wyprawowy)
była niwka (i uaz, i aro też )
była niwka (i uaz, i aro też )
- petercapri