prawie bmw x5
Moderator: Marcin-Kraków
prawie bmw x5
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Jak ktoś zamiast normalnego auta typu seicento kupi sobie chińską podróbę golfa, bo się z rodziną nie mieści to jestem sobie to w stanie wyobrazić.
Ale reprezentacyjne auta jam X5 czy Toy LC w chińskim wydaniu to jest porażka na całej linii, nawet z 2-letnią gwarancją.
A może ja już za stary jestem....
Ale reprezentacyjne auta jam X5 czy Toy LC w chińskim wydaniu to jest porażka na całej linii, nawet z 2-letnią gwarancją.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
Re: prawie bmw x5
jpi, a myslałem,że 300tny, jubileuszowy post to okrasisz fajerwerkiem jakimś,a tu mizerota..
coś się jednak z oba dzieje nie OK
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było
- UAZ Adventure
- chiquito83
Nie doceniasz tych co nie nadążają gustem za swoimi zarobkamiMaq pisze:Jak ktoś zamiast normalnego auta typu seicento kupi sobie chińską podróbę golfa, bo się z rodziną nie mieści to jestem sobie to w stanie wyobrazić.

...tu Panie chodzi o prestiż ..... a że made in China to już drobiazg - zawsze można podmienić znaczek

Life's Too Short For A Full Time Job
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
czyli nedzna imitacja toyoty... a swoja droga to ile chcieli za to cos?Maq pisze:Widziałem z bliska Toyotę LC, w nowej budzie w chińskim wydaniu![]()
Że nie jest to Toyota było widać już z jakiś 30m. A w środku plastikowe drewno i świecąco/migający na wszystkie kolory tęczy centralny panel
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było