kolego gajowy...temat kasztanienia był tu poruszany od zawsze i wielokrotnie...jest grupa ludzi którzy są stałymi bywalcami i wszyscy się z wszystkimi znamy (prawie)...są tu pewne zasady z którymi się zgadzamy i zostały wspólnie ustalone...także twoje ą ę nic nie zmieni, a jak jesteś niezadowolony to nikt cię nie zmusza do udzielania się o ormo...gajowy10 pisze: Przepraszam za wtrącenie ale tak sobie od czasu do czasu przeglądam to forum i dochodzę do konkluzji, że ten niejaki ZBIG to chyba musi być mocno wstrząśnięty z powodu likwidacji ORMO i Głównego Urzędu Cenzury (czy jak go tam kiedyś zwano?) - jakieś niespełnione ambicje???
Może kolega ZBIG mógłby raczej pokazać szerszemu gronu swoje pozostałe umiejętności np z jazdy bo zamiłowanie do cenzury i sprawowania władzy w rozumieniu lat 60 i 70 tych to już wszyscy poznaliśmy!
Kolejny chrom dla nadzianych mużynów.
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Kolejny chrom dla nadzianych mużynów.
- Marek Glinka
Zeby ocenić umiejętności Zbiga np. z jazdy to trzeba po prostu bywać od czasu do czasu w terenie a nie tylko na forum. Myślę że lepiej przestań sie przyglądać i zmień forum. Zbig ci tego raczej nie powie, ale ja ci powiem spadajgajowy10 pisze:...Może kolega ZBIG mógłby raczej pokazać szerszemu gronu swoje pozostałe umiejętności np z jazdy ....

Marecki jestem......
Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

Słuchajcie gajowy marucha, nie przepraszajcie tylko się nie wtrącajcie.gajowy10 pisze:Przepraszam za wtrącenie ale tak sobie od czasu do czasu przeglądam to forum i dochodzę do konkluzji, że ten niejaki ZBIG to chyba musi być mocno wstrząśnięty z powodu likwidacji ORMO i Głównego Urzędu Cenzury (czy jak go tam kiedyś zwano?) - jakieś niespełnione ambicje???
Może kolega ZBIG mógłby raczej pokazać szerszemu gronu swoje pozostałe umiejętności np z jazdy bo zamiłowanie do cenzury i sprawowania władzy w rozumieniu lat 60 i 70 tych to już wszyscy poznaliśmy!
2. Rejestracja.
b. Jedna osoba ma prawo do założenia jednego konta i jest zobligowana to korzystania na forum wyłącznie z niego.
Pozwolono Wam wejść kuchennymi drzwiami, to się cieszcie i buzia w ciup.

Ostatnio zmieniony śr sty 21, 2004 10:27 pm przez zbig, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
"Zbig ci tego raczej nie powie, ale ja ci powiem spadaj
6
6"
"jest grupa ludzi którzy są stałymi bywalcami i wszyscy się z wszystkimi znamy (prawie)..."
no to moze od razu pozakladajcie hasla, zeby wam nikt "nowy" w kolezenskich pogaduchach nie przeszkadzal?

"jest grupa ludzi którzy są stałymi bywalcami i wszyscy się z wszystkimi znamy (prawie)..."
no to moze od razu pozakladajcie hasla, zeby wam nikt "nowy" w kolezenskich pogaduchach nie przeszkadzal?
FJ Cruiser czarny i Xploder Sport zardzewialy
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Marek Glinka
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Tindirindi
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
jak będziesz dalej brednie wypisywał to specjalnie dla ciebie zostaną założonecolor pisze: no to moze od razu pozakladajcie hasla, zeby wam nikt "nowy" w kolezenskich pogaduchach nie przeszkadzal?

jak już kiedyś pisałem - trza odróżniać pierdolenie od kasztanienia...
<generalnie jest facet do pogadania mimo, ze często ubiera kapaelusz.>
Zbig jako moder jest w porzo, na forum naprawde nie ma cenzury, jak juz kiedys ktos powiedzial porownajcie do innych forow, gdzie np. kolezka za nazwanie polityka "glupkiem roku " dostal NAGANE OD GLOWNEGO SZEFA FORA
a temat zamknieto.... i nikt nawet nie szczeknal, nie wspomnial slowem...
Tak wiec drodzy Koledzy, nie przesadzajcie...

Zbig jako moder jest w porzo, na forum naprawde nie ma cenzury, jak juz kiedys ktos powiedzial porownajcie do innych forow, gdzie np. kolezka za nazwanie polityka "glupkiem roku " dostal NAGANE OD GLOWNEGO SZEFA FORA

Tak wiec drodzy Koledzy, nie przesadzajcie...
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
- Marek Glinka
Bo aluminium jest dobre na puszki do piwa no i może jeszczena nadwozia do pewej marki samochodów słynących z niezawodności i owianych legendąBĄKU pisze:Uważam , że Zbig jeździ w terenie jeno ma wyjtkowy dar do płaszczenia felgi

Mnie nieco też ale jak tak lubi to jego sprawa. Ja nie lubie żyć "regulaminowo"BĄKU pisze:a na forum do powoływania się na regulamin (co mnie nieco zasmuca)

Marecki jestem......

- Marek Glinka
Marek Glinka pisze:Mnie nieco też ale jak tak lubi to jego sprawa. Ja nie lubie żyć "regulaminowo"BĄKU pisze:a na forum do powoływania się na regulamin (co mnie nieco zasmuca)

Ponieważ tak Was to smuci (a cenię Wasze zdanie

Regulamin, który jest aktualnie dostepny jest krótki i .. mało kto go czyta.
Regulamin, który jest w przygotowaniu jest baardzo obszerny. W związku z tym cytuję jego fragmenty od czasu do czasu w celach edukacyjnych.

Po ogłoszeniu tegoż nie będzie cytowany publicznie, ponieważ sam regulamin nakazuje powiadomić na PW delikwenta i podać mu punkt regulaminu, który naruszył.
A co do życia "regulaminowego"..hmm wydaje mi się że szczególnie na tym forum spotykają się wyjątkowi indywidualiści, którzy lubią hasać własnymi ścieżkami ale nawet oni jak jadą w teamie, to zachowują pewne zasady żeby nie porozbijać kolegów..

Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
- Marek Glinka
- Marek Glinka