Buggy Honda Civic 1.5
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Buggy Honda Civic 1.5
mozna zapytac jaki byl calkowity koszt budowy?Bo planuje stworzyc tez jakiegos buggy,bo na allegro gotowe są same z silnikami od malucha.
Bajerro v60 co oglądnołeś fotki i zapełzłeś do jamki mowę ci odebrało i chcesz w spokoju odreagować

Jeep Cheeroke 4.0L
Mechanik 100% blokady Zwolnice
Mechanik 100% blokady Zwolnice
Moge sie wtrącic ? Jako spawacz z niemałym juz doswiadczeniem stwierdzam ze zastosowanie kolan hamburskich to nic złego. Wiadomo, rura gieta lepsza, bla bla bla. Ostatnio spawałem odbojnice z czarnej rury chyba dn80, wszystko na kolanach, scianka ze 3 mm. Po zamontowaniu w tydzien czasu jakis cep w tirze przyłoił prosciutko w kolanko. Efekt ? Wgiecie w kolanie, spawy nie pusciły, dla zainteresowanych zrobie fotke. Dla mnie dobrze połozony spaw (w moim przypadku tigiem) jest okej. I po co sobie komplikowac zycie ? Jezeli konstruktor ma papiery spawalnicze i wie co z czy i jak... Jedyne co to bym wzmocnił klate w okolicach dachu, reszte wątpiących odsyłam na gogle.pl gdzie znajda odpowiedzi na wytrzymałosci połączen spawanych.