Buggy Honda Civic 1.5

- inne samochody terenowe

Moderator: Marcin-Kraków

mitura
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Buggy Honda Civic 1.5

Post autor: mitura » śr lis 03, 2010 7:54 pm

mozna zapytac jaki byl calkowity koszt budowy?Bo planuje stworzyc tez jakiegos buggy,bo na allegro gotowe są same z silnikami od malucha.

Awatar użytkownika
Krzysio

Post autor: Krzysio » śr lis 10, 2010 12:47 am

Bajerro v60 co oglądnołeś fotki i zapełzłeś do jamki mowę ci odebrało i chcesz w spokoju odreagować :)21 :)21
Jeep Cheeroke 4.0L
Mechanik 100% blokady Zwolnice

Awatar użytkownika
Kajen

Kontaktowanie:

Post autor: Kajen » czw lis 11, 2010 12:57 am

Moge sie wtrącic ? Jako spawacz z niemałym juz doswiadczeniem stwierdzam ze zastosowanie kolan hamburskich to nic złego. Wiadomo, rura gieta lepsza, bla bla bla. Ostatnio spawałem odbojnice z czarnej rury chyba dn80, wszystko na kolanach, scianka ze 3 mm. Po zamontowaniu w tydzien czasu jakis cep w tirze przyłoił prosciutko w kolanko. Efekt ? Wgiecie w kolanie, spawy nie pusciły, dla zainteresowanych zrobie fotke. Dla mnie dobrze połozony spaw (w moim przypadku tigiem) jest okej. I po co sobie komplikowac zycie ? Jezeli konstruktor ma papiery spawalnicze i wie co z czy i jak... Jedyne co to bym wzmocnił klate w okolicach dachu, reszte wątpiących odsyłam na gogle.pl gdzie znajda odpowiedzi na wytrzymałosci połączen spawanych.

Awatar użytkownika
Krzysio

Post autor: Krzysio » pt lis 12, 2010 12:15 am

Kajen :)2 :)2 :)2
Jeep Cheeroke 4.0L
Mechanik 100% blokady Zwolnice

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne samochodziki”