Bus z pełnym napędem 4x4

- inne samochody terenowe

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Re: Bus z pełnym napędem 4x4

Post autor: bert » pn maja 04, 2020 10:19 am

Misiek Cypr pisze:
pn maja 04, 2020 8:50 am
bert pisze:
pn maja 04, 2020 6:40 am
Misiek Cypr pisze:
ndz maja 03, 2020 11:18 pm
Danii, Szwecji, Niemiec, Belgii, Holandii, UK, Wenezueli, Indonezji, Ghany, Dominikany, nie wymieniam, bo bylem 1-2 dni tylko przez ostani rok. Slowem, nie bylem, tak naprawde. :)21

ale ja pytałem ło fofrołdy
Dobrze wiesz, ze nie jezdze na wyprawy off, tylko na popierdolki jednodniowe, w okolicach do 200km od domu
no myślałem, że zmieniłeś upodobania bo wkroczyłeś w temat: "bus z pełnym napędem 4x4"
że coś szykujesz, planujesz a może wykonawcy szukasz ;)
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

Oberranger
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Oberranger » pn maja 04, 2020 2:10 pm

montero pisze:
ndz maja 03, 2020 11:30 pm

Mały prześwit bezpośrednio za kołem . Pewnie można podciąć. Samonośna czacha-świetnie :wink:
Normalnie mi się nie podoba bezcelowość dodatkowego , narażonego na uszkodzenia elementu .
Nie jeździłem Masterem 3.
Po co ruszać próg ? on nie jest najniższym punktem podwozia , auto nie jest do offroad-u ale wykrzyży się nie boi (szczególnie L2), w trakcie konwersji jest odpowiednio wzmocniony, a rama już fabrycznie jest bardzo dobra, Master to świetny wół roboczy, szybki, ekonomiczny, tani w zakupie i naprawach.
Mózgu w zasadzie nie widać, ale jak go ktoś nie ma, to widać !! :)16

Awatar użytkownika
montero

Post autor: montero » pn maja 04, 2020 3:16 pm

Skoro piszesz że taki dobry to znaczy że jest dobry :)21
https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"

Awatar użytkownika
misman

Post autor: misman » pn maja 04, 2020 8:19 pm

Misiek Cypr pisze:
ndz maja 03, 2020 11:09 pm

Jakbym zaczal wyliczac, byloby ponad 70 roznych krajow, nie jestem dumny z zadnego, wole po naszym grajdole smigac
A tak z ciekawości, to mógłbyś trochę więcej...?
Nie z szydery, tylko poważnie się pytam. Krajów na koncie mam dużo mniej, zatem dobrze czasem sięgnąć do innego, większego doświadczenia.
Dlaczego tu? Dlaczego nie gdzieś indziej, gdzie trawa wydaje się być bardziej zielona?
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."

Awatar użytkownika
Misiek Cypr

Post autor: Misiek Cypr » pn maja 04, 2020 8:41 pm

misman pisze:
pn maja 04, 2020 8:19 pm
Misiek Cypr pisze:
ndz maja 03, 2020 11:09 pm

Jakbym zaczal wyliczac, byloby ponad 70 roznych krajow, nie jestem dumny z zadnego, wole po naszym grajdole smigac
A tak z ciekawości, to mógłbyś trochę więcej...?
Nie z szydery, tylko poważnie się pytam. Krajów na koncie mam dużo mniej, zatem dobrze czasem sięgnąć do innego, większego doświadczenia.
Dlaczego tu? Dlaczego nie gdzieś indziej, gdzie trawa wydaje się być bardziej zielona?
Nie wiem, tak zupelnie szczerze nie umiem na to pytanie odpowiedziec.

Tylko na Cyprze czulem sie bardziej u siebie, chetnie bym wrocil. Ale zycie, sytuacja rodzinna I takie tam. Pewnie dlatego, ze mieszkalem tam 4 lata. Wszedzie sie da zyc, ale jest to: Ale.

Wszedzie jest fajnie, jak uda ci sie zbudowac krag przyjaciol, a tubylcy nie patrza na ciebie wilkiem I przestajesz przeliczac wszystko na zlotowki
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne samochodziki”