Jakbym potrzebował to bym się nie zastanawał tylko brał od Ciebie. Raz z kumplem byłem takim w trasie do Holandii, fajny wóz i wygodnyWojtek_W pisze:zielu3 pisze:Wojtek pisałeś kiedyś, że twój tata ma do sprzedania 407 nawet zdjęcia mi podsyłałeś. Sprzedany???
mcs to 15 koła to tak na max. napięty budżet???
No jest jeszcze. 14,5 do wziecia z drugim kompletem kol. A moge powiedziec,ze retelnie serwisowany. Zadnych dzwonow, plskiego salonu i prawdiwe niecale 150k przbiegu. Do 400-500 spokoj. Zadnych turbin, dwumas i reszty. Czesci za grosze.
A ta w temacie... budzet jest na tyle duzy,ze zamiast tego nijakiego i mocno niepewnego wozu drabinistego mozna mniec cos duzo wygodniejszego, 100x lepiej wyposazonego, ladniejszego (subiektywne) i wcale nie mniej trwalego.
Wrocław - oględziny
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Wrocław - oględziny
- Damian
-
- Kontaktowanie:
ramzes pisze:dalej bede twierdzil ze fajnym rozwiazaniem jest jaguar xtype tak 2003-2005 r.
jak dobrze poszukac to za 14 znajdzie sie w przyzwoitym stanie tech/mech/wizualnym
z V6 pod maska i napedem 4x4![]()
![]()
tak, ale jeśli ktoś nie jest przygotowany finansowo na ewentualny wybuch przekładni kątowej w 4x4, to w razie W dostanie zawału
ceny innych części też mogą przyprawić o ból głowy, kogoś, kto myśli o skodzie
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
moze masz i troche racji aczkolwiek życie jest za krótkie zeby jeździć skodą 
od dawien dawna przypieło sie łatke ze skoda czy fabia czy octavia dla handlowcow lub emerytów

od dawien dawna przypieło sie łatke ze skoda czy fabia czy octavia dla handlowcow lub emerytów

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
Alternatywne zadzwoń i zapytaj czy znają automcs0 pisze:no właśnie..niby auto z włoch z przystankiem w niemcowni.
Wpisy w książce robiła ta sama osoba, ciekawe czy w jednym dniu hehe
muszę wyrwa nr VIN i sie okaże

http://www.green-motors.it/CONTATTI/contatti_index.htm
Możesz nawet maila wysłać ze zdjęciem z tej książki......ciekaw jestem reakcji

Ja moge polecic ci cos takiego jak Mazda Premacy posiadam cos takiego i nawet to dosc znosne autko zona tym z 2 dzieci smiga i daje rade ma pare fajnych zeczy i dosyc dobre ceny tego sa
Nie mam jeepa
samurai 

Na obecną chwilę żona chce roomstera. Poczekamy jeszcze chwile i będzie coś innego;)
Pajero 2.5 93r. było i nigdy więcej!!
Suzuki Samurai 88r. 1.3 gaznik , sprezyna
Ride or Die ]:->
Dlatego budżet wzrósł do 20tys
to lepiej poszukaj jakiejs toyki typu coroola verso wydaje mi sie lepsza alternatywa niz roomster
Nie mam jeepa
samurai 

No wyglada calkiem calkiem warta zainteresowania podjechac i oblukac jak masz blisko
Nie mam jeepa
samurai 

Mój Tatuśko taką męczy już kilka ładnych latek, nawet kolor się zgadza (zresztą chyba 90% przedliftowych ma ten kolor

Przez te kilka lat z mechaniki to robił ze 2 łożyska w kołach, a tak to tylko eksploatacja (rozrząd, płyny,filtry,klocki, serwis klimy). Nic nie stuka, nic nie trzeszczy - nie ma prawa, Ojciec ma mega nerwa jak coś wydaje nadprogramowe dźwięki w wozie

PS: i kiedyś na trasie zaczął fikać wskaźnik temp. silnika. Na szybko w czasie jazdy wizja jedna - uszczelkę wydmuchało

Lutownicą dało się temat ogarnąć w 3 minuty, wiązka się tam przeciera w okolicach czujnika temp. i zwiera do masy

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
ja bym się nie zastanawiał jak masz blisko , jak handlarz nie ma nic do ukrycia to nie będzie robił problemu ze zweryfikowaniem opisu na warsztacie
jedź , sprawdź i jak nic nie wyjdzie to kupuj i ciesz się fajnym dobrze wyposażonym autem

KZJ95 , Suzuki SV650, Celica GT-FOUR też 4x4 

Z Verso nigdy nie było problemów. Polecił em to auto sąsiadowi, który ma dwójkę dzieci a jedno z nich jest niepełnosprawne. Jest bardzo zadowolony. Nie są to auta przedstawicieli handlowych etc. Nie należą do grupy właścicieli tuningu czy zapierdalania. To jest auto, wygodne, duże w środku z nudnym bursztynowym podświetleniem zegarów (w tym budżecie) które się nie rzuca w oczy a daje dość wysoki komfort każdemu z pasażerów. Trochę twarde fotele.
Całościowo bardzo polecam. Osobiście oblatałem ich ze 300-400szt. Żadnych problemów.
Całościowo bardzo polecam. Osobiście oblatałem ich ze 300-400szt. Żadnych problemów.
Wysokość liftu należy dopasować do wzrostu teściowej
L200 4d56
L200 4d56