Dobra,już postanowione!!!
Mała prośba. Gdybyście słyszeli lub widzieli jakiegoś konkretnego Liberta to dajcie mi tu znać.
Jeszcze raz wielkie dzięki za odzew!!
Liberty,Terrano czy Pajero????
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Liberty,Terrano czy Pajero????
jradek pisze:
Za malo nas znasz wazeliniarzu.
![]()
Liberty jest ciasny, bena do ciagniecia bez sensu.

tel: 600298546
takiej laurki to jeszcze na forum nie widziałem .........potwarz i podłe insynuacje .Stryju pisze:Powiem Wam że to fajne forum. Pewnie trafiają się barany jak wszędzie Ale jest ok. Mówię o tym bo jestem forumowiczem innego forum i tam sami filozofowie i doktorzy habilitowani. Jak ma jeden z drugim coś komuś poradzić to najpierw zrobi z niego matoła i nieuka . Bardzo Wam dziękuję i będę informował o postępach.
- Misiek Cypr
-
Profesorze Rosa Poranna, prosze rozwinac temat, gdyz albowiem bardzo zainteresowal mnie panski wywod, nie wzwod 

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
zwykły sarkazm
nikt nie wspomniał o Dacii Duster
nikt nie wspomniał o Dacii Duster

przesadzasz kolego, na tym innym forum dostałeś konkretną odpowiedź, zresztą z podobnymi kokluzjami, do tego z wszystkimi wadami wymienionych wozidełStryju pisze:Powiem Wam że to fajne forum. Pewnie trafiają się barany jak wszędzie Ale jest ok. Mówię o tym bo jestem forumowiczem innego forum i tam sami filozofowie i doktorzy habilitowani.

a nie sądzisz że jak ktoś się 25 lat "habilitował" w ciąganiu.... druta

a post ten jest na pewno jakąś podpuchą ON coś chce

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze