Moderator: Marcin-Kraków
powiem tak:
Tylko po co, skoro inicjator szuka namiastki kampera..w nocy ma sie walnąć w gablocie wygodnie i spać, a w dzień korzystać z uroków turystyki 4x4.Piasek pisze: ↑sob sty 06, 2018 8:43 pmpowiem tak:
cały szkopuł tkwi w sztuce pakowania ale żeby nie unikać odpowiedzi na postawione pytanie:
2x tydzień w CHR w P307 kombi
kilka razy weekendy nad morzem w Caddy i raz Ukraina z plecakiem przez 1,5 tygodnia - cały mandżur na plecach bo pociągami tylko.
Ja na tydzień pakuje się w taką torbę w jaką moja kobieta zabiera tylko niezbędne kosmetyki i nie zaliczają się do nich malowidka i perfuma![]()
Bozia rączki dała, matka prać gaci nauczyła, ojciec obsługi toporka a dwa czy trzy obozy harcerskie za gnoja używania trzech powyższych także... na miesiąc się spakuje w reklamówkę z Biedronki a jeszcze pół przywiozę ani razu nie zakładanych.
Nie mówcie mi że się nie da bo w Tico czy Cinqecento się da. Dzisiaj we wszystkim się da - jedynym hamulcowym jest luksus którego stale wszystkim mało.
Ale jak się we dwóch jedzie a zabiera trzy pasty do zębów i 5 żeli pod prysznic jakby jednym nie szło... to potem i campera braknie.
Można kupić działkę budowlaną. Trochę ciężej jest z ziemią rolną -- zasadniczo, jako nie-obywatel, trzeba mieć firmę zarejestrowaną w Bg przez pięć lat. Ale można kupić taką firmę, razem z działką.purti pisze: ↑sob sty 06, 2018 4:05 pmMialem podobne wymagania i padło na Discovery 300 tdi - ale tylko w przypadku jak masz pojęcie "techniczne"Auto nie wybacza błędów serwisowych i eksploatacyjnych. Trooper/Monterey tez jak najbardziej. Może VW T4 syncro ?
P.S. Można tak po prostu kupić ziemie w Bułgarii bez obywatelstwa ?
każde z innej bajki.
Ale nie w wersji Syncro. Popatrz ile za takie wołają... Chyba że z uwalonymi napędami których reanimacja to minimum równowartość auta.
Ale nie robisz tego co 10 tyś km. Zrobisz raz porządnie i 100 tyś km przelotu nie dotkniesz.
zwykłe t4 na dobrej zimówce wciąga nosem połowę "terenówek" typu wspomniane santafe czy podobne i zdecydowanie masz rację - rozsądniejsze to będzie i ma szansę zadziałać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość