jak rozmawiać z inspekcją (ITD)
Moderator: Marcin-Kraków
jakie najazdy kawałek foszta z budowy przywlokłem i mam dwa po 220cmmisialek pisze:Tylko sie najpierw przyznaj że ten koreański prasowany ryż ma DMC max 3500kg jak nie mniej.
I zeznaj BTW z czego masz najazdy zrobione do tej Kijowej ciężarówki bo chce sobie takie do lublasa dorobić(może być na pw żeby za bardzo nie kasztanić nie na temat
)
http://img240.exs.cx/img240/5254/najazdy8lp.jpg
- misialek
-
U mnie takie cos chyba nie zda egzaminu bo mam kipry pomontowane i poziom skrzyni jest jakieś 40-50cm wyżej niz u ciebie, więc foszta trzebaby dać dłuższego co przy tej grubości mogłoby sie źle skończyć
Myślałem nawet żeby zespawać sobie 2 drabinki (po bokach profil np 50x30 i wypełnić szczebelkami szer 30cm z kątownika 25-30mm).
Ale jeszcze się nie spieszy bo suka o własnych siłach wraca od was

Myślałem nawet żeby zespawać sobie 2 drabinki (po bokach profil np 50x30 i wypełnić szczebelkami szer 30cm z kątownika 25-30mm).
Ale jeszcze się nie spieszy bo suka o własnych siłach wraca od was

Ranger, XC70, XTZ660
ty no moja jakieś z 300kg więcej od twojej warzy więc nie widze problemu a czy wyjedziesz na lublinka pod dużym kontem to inna kwestia moje samo wjeżdza i pewno na stara po tych deskach bym wjechał to taki model suku 
twoje wraca na kołach moje też ale czysta ekonomia podpowiada że taniej i wygodniej się załadować

twoje wraca na kołach moje też ale czysta ekonomia podpowiada że taniej i wygodniej się załadować