nie znam sie to fakt

ide sie uczyc zara, juz Ojcze Czeslawie

Moderator: Marcin-Kraków
No w sumie trochę racji masz. Ale wszystkiego trzeba używać z głową... Nie jest to może UAZ, Defekter czy inna hardkorowa terenówka ale z moich doświadczeń wynika, że lepiej jeździ niż wygląda - a swoją jeżdżę już czwarty rok tłukąc ją niemiłosiernie po różnych zabitych dechami wioskach, leśnych drogach a od czasu do czasu małe błotko. Dużo zalezy od jakości łącznika pomiędzy pedałem gazu a kierownicąpyton pisze:...albo popgadaj z leśnikami, którzy otrzymali te samochody do normalnej swojej pracy...ale chyba termin "normalna praca lesników" w umysłach tych co im dawali te wozy oznaczał: podjechac od Dyrekcji do dyrekcji asfaltem, ewentualnie drogą szutrową do lesnika...NIGDY w teren!!! nigdy do lasu!!!![]()
PYTON
Skoro podoba Ci się Disco to sobie je kup. W sumie to taki fajny, śmieszny autobus ze słabym silniczkiem na malutkich, wąskich kółeczkach które doprowadzają do szybkiego zatonięcia w błocieprzemica pisze:Dzieki za odpowiedzi,
tak sie zastanawiam , ze kia to raczej odpada, ale bardzo podoba mi sie discovery i sie tak zastanawiam czy to bylby dobry wybór .
Słyszalem różne opinie o LR i dobre i zle wiec mam dylemat.
Jak myslicie czy to dobry wybor. Mysle o roczniku 95-97 2.5 diesel ale , to zalezy ile kaski uzbieram.
SławekXJ pisze:Skoro podoba Ci się Disco to sobie je kup. W sumie to taki fajny, śmieszny autobus ze słabym silniczkiem na malutkich, wąskich kółeczkach które doprowadzają do szybkiego zatonięcia w błocieprzemica pisze:Dzieki za odpowiedzi,
tak sie zastanawiam , ze kia to raczej odpada, ale bardzo podoba mi sie discovery i sie tak zastanawiam czy to bylby dobry wybór .
Słyszalem różne opinie o LR i dobre i zle wiec mam dylemat.
Jak myslicie czy to dobry wybor. Mysle o roczniku 95-97 2.5 diesel ale , to zalezy ile kaski uzbieram.Ostatnio też słyszałem że nieźle wybuchają na imprezach i to w grupach
To były wady. "Zaletą" jest to że dostaniesz się do kółka wzajemnej adoracji facetów którzy się pomylili a nie chcą się przyznać
Darek teraz uzytkownicy legendy beda chcieli Cie zlinczowac...darkman pisze:taż ja też sobie dworuję całkiem luźno - dołożę emotikony by było jaśniej![]()
no co Ty ?
-teraz będę śmiertelnie poważny: Dysko to badziew! ale dość fajny.
-przyznaję
nie odkryłeś nic nowegodarkman pisze:taż ja też sobie dworuję całkiem luźno - dołożę emotikony by było jaśniej![]()
no co Ty ?
-teraz będę śmiertelnie poważny: Dysko to badziew! ale dość fajny.
-przyznaję
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość