ano właśnie ...jak piszesz 140-150 WCALE nie jest bolesne dla ucha...tytułem próby i ...wstydzę się ale tak ...zeby przyciąć pewnemu właścicielowi bejcy ....wyprzedzałem przy 160 na liczniku....na pewnym odcinku pomiedzy H-ką i B-stokiem....miejscowi znaja te prostą...Nic nie słychać...przyjemny basowy pomruk silnika (mniodzio) i szum opływu powietrza...(uwaga ...te cholerne uszczelki warto sprawdzic kupując) no i opony na pogryzionym asfalcie...a poza tym mozesz dyskutowac spokojnie z pasazerem...mnie mój pasazer wtedy regularnie opieprzał za te wygupy na drodze...Krecik pisze:heh, a takie 140-150 jest juz bolesne dla ucha, ile mniej wiecej RPM ?
niestety takich predkosci na bahnie w usa nie da sie stestować.. zawsze cholerny trooper stoi w krzakach i mandaty soli wiec sie nie opłaca
holowałes jakies wieksze przyczepki moze ?
jest chłodnica oleju w skrzyni ?
Niestety...holować nie holowałem...bo nie mam czego...ale z opinii forum w usa...gdzie sie wymieniamy info na temat modelu...to oni głównie do tego uzywaja tych pojazdów...jako doskonały trailer do przyczepy z większymi łódkami...
W tym modelu w standardzie... właściwie zawsze jest dodatkowa chłodnica oleju...mój egzemplarz(Kanadyjczyk metryczny) też ma...