126p upalacz...
Moderator: Marcin-Kraków
- Najmłodszy_Gazowiec
tez mam zrobione z malca taką małe cabrio do "off-roadu" nawet nieżle sobie radzi choć wygląd az tak tego nie zdradza)juz nie jeden obserwator się zdziwił jak mozna takim sprzętem pomykać)
niedługo wrzucę pare fotek z upalania, a moze uda mi się znależć filmik z takimi dwoma naszymi malcami w akcji
niedługo wrzucę pare fotek z upalania, a moze uda mi się znależć filmik z takimi dwoma naszymi malcami w akcji
nie ważne jak! ważne że w teren
- dzordz17
- Kontaktowanie:
NumeR pisze:tez mam zrobione z malca taką małe cabrio do "off-roadu" nawet nieżle sobie radzi choć wygląd az tak tego nie zdradza)juz nie jeden obserwator się zdziwił jak mozna takim sprzętem pomykać)
tez mam takie cudo

- dzordz17
- Kontaktowanie:
http://szaya.webd.pl/index.php?op=4 bardzo fajna stronka 

-
-
- Kontaktowanie:
To już wiem co nim robiłeśdzordz17 pisze:NumeR pisze:tez mam zrobione z malca taką małe cabrio do "off-roadu" nawet nieżle sobie radzi choć wygląd az tak tego nie zdradza)juz nie jeden obserwator się zdziwił jak mozna takim sprzętem pomykać)
tez mam takie cudoale niestety łyse kapcie i teraz nie da sie pomykać
stoi teraz pod wiata czeka do wiosny

- Duży kloss
Zajrzyjcie do nas na www.Gdansk4x4.pl są foty i filmiki z maluchami.
- Duży kloss
Mój ojciec miał takiego vw kanciaka 2,1 na pełnym wtrysku chłodzenie wodą jak na dostawczaka to odejście miał świetne ,moce to 93 lub ok 112km oczywiście bez turbo.boxery -"czajniki" miały 1,9 i 2,1 L ,ale nie takie moce.... 120 KM to chyba z turbiną...
samurai `91 1.3 30"MT do błocenia
mitsu l200 do podróżowania
mitsu l200 do podróżowania
- Najmłodszy_Gazowiec
-
-
ciekawe co sie z nim stalo sie by mi przydalNajmłodszy_Gazowiec pisze:http://moto.allegro.pl/item177633906_ty ... _126p.html
- Duży kloss
- Najmłodszy_Gazowiec
przedni resor wyjmujesz 3 pióra dok³adasz jedno takie same, ¿eby nie pek³ i jest jak ta lala, ja jeszcze zakupi³em amorki Kayaby.. takze o przód sie nie boje, dlaczego bebny? bo przód w ruraku jets b. lekki tylko akumulator w zasadzie i na tarczach bedzie blokowa³o b. szybko. dobrym efektem jest dac do ty³u tloczek hamulcowy z przodu i hamowanie jest super.. Aczkolwiek jak chce byc pierwszy i zak³adam do szyaki tarcze z przodu:) od SC:) a kaszlak dlatego bo tani i jak sie silnik spieprz... to za 50z³ kupujesz drugi i latasz:)BABCIA I pisze:Nie rozumiem dlaczego wszyscy mi³o¶nicy " ruraków " zbudowanych na bazie 126p toleruj± przedni resor i bêbnowe hamulce ?
Ooooooo.....
Mo¿e je¶li zabawka ma byæ tania to czas pomy¶leæ o Skodzie 120 ?
Gaz 69
- Najmłodszy_Gazowiec
- dzordz17
- Kontaktowanie:
Najmłodszy_Gazowiec pisze:przedni resor wyjmujesz 3 pióra dokładasz jedno takie same, żeby nie pekł i jest jak ta lala, ja jeszcze zakupiłem amorki Kayaby.. takze o przód sie nie boje, dlaczego bebny? bo przód w ruraku jets b. lekki tylko akumulator w zasadzie i na tarczach bedzie blokowało b. szybko. dobrym efektem jest dac do tyłu tloczek hamulcowy z przodu i hamowanie jest super.. Aczkolwiek jak chce byc pierwszy i zakładam do szyaki tarcze z przodu:) od SC:) a kaszlak dlatego bo tani i jak sie silnik spieprz... to za 50zł kupujesz drugi i latasz:)BABCIA I pisze:Nie rozumiem dlaczego wszyscy miłośnicy " ruraków " zbudowanych na bazie 126p tolerują przedni resor i bębnowe hamulce ?
Ooooooo.....
Może jeśli zabawka ma być tania to czas pomyśleć o Skodzie 120 ?
mógłbyś zapodać fotki dwoje zmoty??
- Najmłodszy_Gazowiec