Autokamping-VW LT
Moderator: Marcin-Kraków
Twórcze, nawet bardzo. Wtenczas to element między kierownicą a siedzeniem do wymiany.Miałem takiego. latałem na Niemcy i tylko mat. eksploatacyjne wymieniałem a auto miało 15 lat. Silnik 2.4 D to powiększony 1.6 D z golfa. Trwałości nie muszę przytaczać.
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
im dalej od daty zaprzestania produkcji tym drożej.
tyle.[/quote]
To żeś Ameryki nie odkrył
Z każdym autem tak jest. Fakt, LT ma ciężki w naprawie ukł. kierowniczy ale idzie sobie z tym poradzić. Ja polecam Lt, może kolega napisze w jakie cenie ten "jeżdżący domek"?
tyle.[/quote]
To żeś Ameryki nie odkrył

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
w nie-serwisach jest tak samo.selim pisze:części to w serwisie kupujesz ?czesław&jarząbek pisze: części są drogie bo im dalej od daty zaprzestania produkcji tym drożej.
tyle.
sieci typu intercars, fota, hart już se z tymi autami nie radzą. np zidentyfikowanie wiskozy i dostarczenie właściwej do lt28 z roku 89 jest tematem absolutnie nie do przejścia.
generalnie mam to w tyle. bedzie jezdził to bedzie. przestanie to won. swoje już odjezdził po wielokroć.
#noichuj
Nie tragizuj, jedna czy dwie części nie przesądza o samochodzie. Jeśli taki zły to czemu go trzymasz? Dbaj o to swoje autko jak o kumpla (piwa nie musisz mu stawiać) i będzie wszystko grało. Jeśli masz mało argumentów aby chwalić to auto to kup Trafika lub Transita w tym samym roczniku a przekonasz się co znaczy LT.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Bardzo mi przykro, że Twój rachunek ekonomiczny nie pozwala Ci na zmianę auta Ja się kieruję potrzebami transportowymi auta w danej chwili nie finansami. W swoim 42 letnim życiu miałem już ze 35 aut nie licząc sprowadzonych na sprzedaż. Twoja spostrzegawczość też cię oszukuje. Radzę więcej przebywać z autem niż przy kompie. Wyjdzie Ci to na dobre "Jarząbek" 

Re: Autokamping-VW LT
Opinie o silniku wzięte chyba z kosmosu jak go nie przegrzejesz -długa głowica 6 garów, będziesz zmieniał olej nie dolewał wymieniał pasek filtr oleju i filtr paliwa zrobi ci 700 tys końcówki się we wtryskach wymienia i nie dymni...auto jeździ na turbinie co najmniej sprawnie no iterculer super...co do zawieszeń zgadzam się przód padaka...wszystko zależy od koga kupisz auto...