Na bulwar to jeepy się nadają, babie chcesz dać toyotę kasztanić a feee..Bocian pisze:To jakby ktoś miał na sprzedaż LJ-keto niech mi da znać. Potrzebna taka nie poprzerabiana dla kobiety na miasto i do turystyka.

Moderator: Marcin-Kraków
Nie chce podwazac kompetentnosci ludzi, ktorzy zrobili Ci autko, ale moze trafiles na jakis zly egzemplarz, jaki to byl rocznik ? Ja mam Suze juz 3 lata i moge sie przyczepic tylko do seryjnych mostow, ktore poprostu nie sa odpowiednie do tego typu jazdy.Marcin pisze:mialem Sj 413 az trzy lata...odnosze sie od tego czasu z dystansem do suzuki...jak dal mnie bylo nietrwale i awaryjne choc zrobione od podstaw przez kompetentnychludzi...stad myslac o kupnie mowie o powaznym tuningu-mosty silnik na wytrzymalsze bo seria to naprwde marna jest
Nie wiem co mam powiedziec bo pierwszy raz slysze, zeby kogos spotkala taka przygoda z Suzuki...Marcin pisze:robilem je razem z mechanikami wiec pilnowalem wszystkiego by bylo wporzadku, zeby robili jak dla mnie a nie na odpierdziel wiec to nie wady skladania, srednio poloski co pol roku-opony maxi cross 215/15 na wymiane w pirelli scorpion 215/75 r 15, od razu mowie, ze nie jezdzilem jak psychol w amoku, uszczelniacze, luzy na lozyskach w mostach, wyszczerbiony atak z tylu, o silniku nie mowie bo nie wytrzymal dlugo, psujace sie elektryka-problemy z instalacja...blacharka..chyba robilem wszystko co sie dalo w tym aucie co chwile i nawalal w najmniej oczekiwanym momencie, takze zrazilem sie troche do samuria, dlatego mowiac o tym aucie mam na mysli tak duze przrrobki oraz wymiane elementow naa bardziej trwale....
mam ja troche ponad rok,i wtym czasie wiekszych usterek nie ma,ale szczerze mowiac to za czesto nie byla przeze mnie katowana w terenie.rocznik95przebieg wg licznika 220tkm,ale wiadomo jak jest z licznikamiMarcin pisze:powiedz jak ta kj sie sprawuje...tak cos plus minus
RelaxBĄKU pisze:Na bulwar to jeepy się nadają, babie chcesz dać toyotę kasztanić a feee..Bocian pisze:To jakby ktoś miał na sprzedaż LJ-keto niech mi da znać. Potrzebna taka nie poprzerabiana dla kobiety na miasto i do turystyka.
KRIz pisze:ale z drugiej strony za sama fure zaplacisz tyle co za samuraia+przeróbki,wyciagarki opony i inne bajery wiec sprawa nie jest taka oczywista,ale jak chcesz mieć wiekszy,wygodniejszy i bardziej niezawodny samochód do tego latwo dajacy sie przerobic na niezlego potworka to tylko TOYOTA.oczywiscie moja wypowiedz jest subiektywna a ty i tak kupisz to co tobie bedzie bardziej odpwiadalo![]()
![]()
a co do wypadu w teren to chetnie sie przejade w jakiees nowe miejsce,dam znac na priv
BĄKU pisze:I to jest słuszna koncepcja (rejs)tomek.p pisze:Może i źle traktowałem![]()
Ale toyota jest takim samochodem że jak się raz przejedziesz to za nic nie chcesz z niej wysiąść i niewiem co musiała by mi zrobić żebym musiał jej podziękować za współpracę![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość