syrena 4x4
Moderator: Marcin-Kraków
[quote=jak by kto miał obudowe tylnego mostu OD MUSCELA bez łba i półosi to za rozsądne dziaćki chętnie bym nabył, bo mi trza du uaza, zdechło i już. MUSCEL JEST WIERNIEJSZY NIŻ PIES, A PIES JEST WIERNIEJSZY NIŻ KOBIETA, CZYLI MUSCEL JESTA DWA RAZY WIERNIEJSZY NIŻ KOBIETA A JUŻ NIE WSPOMNĘ O POSŁUSZEŃSTWIE[/quote]
jest obudowa,a wlasciwie caly most z uszkodzonym chyba walkiem
,ale w Gdansku,jesli masz jak odebrac to mozna sie dogadac 
jest obudowa,a wlasciwie caly most z uszkodzonym chyba walkiem

pozdrawiam
Waldek
Terrano II 3,0 DI LONG ze spaniem
601 611 510
Waldek
Terrano II 3,0 DI LONG ze spaniem

601 611 510
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Ja tam lubie syrenki. Widziałem gdzieś zdjęcia fajnie zrobionej syrenki. Poszerzone nadkola, niskoprofilowe kapcie, alufelgi, przerobiona zawiecha, pod maską 2,0 litra benzynka z Opla i do tego wszystkiego wściekle kanarkowy lakier. Czad jednym słowem. Wiem, że z offroadem nie ma ona nic wspólnego ale niech tam...vandall1 pisze:W ogóle nie podzielam sentymentu do scarpetty.Mnie tam ona za bardzo komunę przypomina.Widocznie za stary jestem.
znam kolesia który tak poprzerabiał malucha że na przeglądy musi jęździć do stacji diagnostycznej zajmującej się rejestracją przeróbek(dawne woj. wałbrzyskie ma taką w Świdnicy) no i taki przegląd jest podobno trochę droższy. Dla chcacego ... to spory wydatek nie licząc zszarganych nerwów itp. Kiedyś rejestrowałem przyczepkę samochodową własnej konstrukcji więc coś o tym wiemWojtek pisze:A powiedzcie , jak on (właściciel) to zarejestrował? Innymi słowy jak przepchnąć przez rejestrację budę np. malucha położoną na ramie UAZa5

- SebastianS
-
- SebastianS
-
Mnie czeka przepchnięcie dwóch warszaw - jednej V8 z innym mostem, wałem, ukł. kierowniczym, hamulcami, a drugiej V12 z innym wszystkimLucek pisze:znam kolesia który tak poprzerabiał malucha że na przeglądy musi jęździć do stacji diagnostycznej zajmującej się rejestracją przeróbek(dawne woj. wałbrzyskie ma taką w Świdnicy) no i taki przegląd jest podobno trochę droższy. Dla chcacego ... to spory wydatek nie licząc zszarganych nerwów itp. Kiedyś rejestrowałem przyczepkę samochodową własnej konstrukcji więc coś o tym wiemWojtek pisze:A powiedzcie , jak on (właściciel) to zarejestrował? Innymi słowy jak przepchnąć przez rejestrację budę np. malucha położoną na ramie UAZa5
6

- Michal
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Rozstaw soi Syreny wynosi 2300 i jest identyczny z rozstawem osi Isuzu Trooper i Gazem 69 (podobno). Ale Syrena bosto ma rozstaw osi dłuższy o 15 cm, więc na trucka to raczej R20. Może być fajne zrobienie czegoś z sedana po wywaleniu klapy bagażnika i fragmentu dachu - taki pickup z sedana.
Ale granda, brak kasy to straszna sprawa. Moja nie będzie pierwszą Syreną 4x4 (i tak jest bardzo terenowa, kiedys padala w każdym terenie) ale może zachowa unikalne brzmienie...
Ale granda, brak kasy to straszna sprawa. Moja nie będzie pierwszą Syreną 4x4 (i tak jest bardzo terenowa, kiedys padala w każdym terenie) ale może zachowa unikalne brzmienie...

-
-
To auto mojego kuzyna, silnik od vectry 2.0 8V, w planach 16V (150 PS), zawieszenie (sportowe) i skrzynia biegow tez od vectry, trzy lata pracy!!! A jezdzi jak gokardMaciekK pisze:po wrocku buja sie czasami zolciutka syrenka na alusach
odmalowana, odpicowana, swieci sie jak psu jajka na swieta
ale wyglada naprawde ladnie
i pod maska ma cos zupelnie inszego ale nie mam pojecia co
juz ne ma tego glosu "będę-będę-będę-niebędę-będę-będę-niebędę-niebędę"

KZJ 73
Jak ty sam wymysliles to brzmienie syrenki to nalezy ci sie nagroda. Szymborska? Nobel? No w kazdym razie jak bedziesz w poblizu Radomia to masz u mnie browarMaciekK pisze:po wrocku buja sie czasami zolciutka syrenka na alusach
odmalowana, odpicowana, swieci sie jak psu jajka na swieta
ale wyglada naprawde ladnie
i pod maska ma cos zupelnie inszego ale nie mam pojecia co
juz ne ma tego glosu "będę-będę-będę-niebędę-będę-będę-niebędę-niebędę"
to gratulacje,Michu pisze:To auto mojego kuzyna, silnik od vectry 2.0 8V, w planach 16V (150 PS), zawieszenie (sportowe) i skrzynia biegow tez od vectry, trzy lata pracy!!! A jezdzi jak gokard
wyglada rewelacyjnie i rownie milo sie patrzy jak śmiga

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif