nie wiemgri74 pisze: jako posiadacz prasowanego ryżu, chyba wiesz o tym

nowe auto rdzewieją wszystkie, zwłaszcza te z sekondhendu z górskiej bawarii
land cruiser nie jest wyjątkiem, ani pozytywnym ani negatywnym
Moderator: Marcin-Kraków
nie wiemgri74 pisze: jako posiadacz prasowanego ryżu, chyba wiesz o tym
Z SUVów, to już najlepiej chyba Subaru Forester, ma przynajmniej reduktor i stały napęd 4x4. Ale nadal uważam, że SUV takich akcji nie przetrzyma.kylo_k2 pisze:a może Nissan Pathfinder po 2005r. Za 70-80 tyś można już coś ciekawego kupić. Da się tym przyczepę ciągnąć a i na spotkanie biznesowe po umyciu się nadaje.
no pathfinder to już normalna terenówka (w rozumieniu obecnych standardów)decc pisze:Z SUVów, to już najlepiej chyba Subaru Forester, ma przynajmniej reduktor i stały napęd 4x4. Ale nadal uważam, że SUV takich akcji nie przetrzyma.kylo_k2 pisze:a może Nissan Pathfinder po 2005r. Za 70-80 tyś można już coś ciekawego kupić. Da się tym przyczepę ciągnąć a i na spotkanie biznesowe po umyciu się nadaje.
Aj, sorki, się mi z X-Trailem pomyliło.Damian pisze:no pathfinder to już normalna terenówka (w rozumieniu obecnych standardów)decc pisze:Z SUVów, to już najlepiej chyba Subaru Forester, ma przynajmniej reduktor i stały napęd 4x4. Ale nadal uważam, że SUV takich akcji nie przetrzyma.kylo_k2 pisze:a może Nissan Pathfinder po 2005r. Za 70-80 tyś można już coś ciekawego kupić. Da się tym przyczepę ciągnąć a i na spotkanie biznesowe po umyciu się nadaje.
forrester ma reduktor, ale jego przełożenie jest minimalne - 1,2 czy 1,4 (nie pamiętam) służace np. do holowania przyczepy
juzer nie uniknie raczej spalenia sprzęgła w terenie
tylko część z prywatnego importu z USANahen pisze:Pathfinder to Navarra i do tego w znakomitej większości z napędem na tył tylko
a może misiekJanek 44 pisze: Może Frontera B?
Z tej grupki to tylko Terrano wydaje się sensownym zakupemdecc pisze:Za takie pieniądze można wybierać w zasadzie z całej puli. Ja bym się skupił na tej grupce:
Terrano, Cherokee, Pajero, Frontera.![]()
Oczywiście w wersji long.
Jesteś pewien że chcesz się telepać pickupemŁukasz789 pisze:Trochę mi to zajęło ale postanowiłem trochę protestować i doszedłem do wniosku ,że najprawdopodobniej wybiorę albo L200 lub Hiluxa no chyba ,że znacie lepszego pick-upa. Przekonała mnie ich cena. Ale teraz jestem lekko skołowany bo nie wiem jak one stoją z awaryjnością. Modele są już ładne parę lat na rynku więc co nieco pewnie już o nich wiecie więc proszę o podzielenie się swoimi informacjami. Chodzi mi o awaryjność bo o ich komforcie się już przekonałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość