Tylko z telefonujpi pisze:dawać zdjęcia

Moderator: Marcin-Kraków
Nie.Igor V8 pisze:... a żona już jeździła ?
Pewnie ten samMichał4x4 pisze:Ze 3 dni temu podobny był na allegro, ale nie widzę teraz tego ogłoszenia
yyy...micra?jpi pisze: tylko jakby dłuższy, ma dodatkowe okienko, silnik 1,2
nie toŁosiu pisze:jak bylem gowniarzem na etapie katowania rometa, to kuzyn mial dwa takie
edit:chyba to zdjecie bardziej pasuje
Gratuluję zakupuwojtek_kom pisze:Pewnie ten samMichał4x4 pisze:Ze 3 dni temu podobny był na allegro, ale nie widzę teraz tego ogłoszenia
Rokuje, pomimo wad:
- brak wiskozy, sprzedający nawet nie miał pojęcia,
- brak oryginalnego odbiornika radiowego,
- urwana antena,
- mała dziura po papierosie na siedzeniu, z tyłu,
- dorobiona półka, brak rolety z tyłu.
Generalnie jak na wiek, nówka nie śmigana
Kurcze, byłem w niedzielę niedaleko, chętnie bym obejrzał. Specjalnie jechać mnie się nie chce. Może w przyszłym tygodniu będę w okolicy to postaram się pamiętać jak ktoś mocno zainteresowany.Damian pisze:taaa, widziałem już
być może cena adekwatna do stanu, choć nie wygląda nawet tak syfiasto
i w oryginale jest
tylko że za daleko mam na oględziny a i znajomych w...eee...Gromadce dość mało
Ja ani nie mam czasu, ani miejsca, ani budżetu, także na razie poślinić się mogę. Niemniej przytuliłbym jakieś porsche z przełomu lat 80 i 90 na początek przygody. Te mniej poniewierające skundlone z VW/AudiMroczny pisze:też się bronię przed kolejnymi wynalazkami..
jeden staruch wystarcza - a mało wymagający. Piękne klasyki to fajna sprawa ale czasu pochłania dramatycznie dużo
Damian pisze:yyy...micra?jpi pisze: tylko jakby dłuższy, ma dodatkowe okienko, silnik 1,2
seria Z była marki Datsun
z kolejnych ciekawostek na allegro: http://allegro.pl/toyota-celica-ii-gene ... 95948.html
stała już wcześniej za 10k pln
Kabal pisze:Kurcze, byłem w niedzielę niedaleko, chętnie bym obejrzał. Specjalnie jechać mnie się nie chce. Może w przyszłym tygodniu będę w okolicy to postaram się pamiętać jak ktoś mocno zainteresowany.Damian pisze:taaa, widziałem już
być może cena adekwatna do stanu, choć nie wygląda nawet tak syfiasto
i w oryginale jest
tylko że za daleko mam na oględziny a i znajomych w...eee...Gromadce dość mało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości