Trafiają się Nivy z opuszczanym orurowaniem przednim, służącym jako kosz.
W moim KŁ, gdzie każdy ma jakiś samochód "do lasu", ciągle jestem nękany propozycjami zakupu Nivki "na potrzeby koła" - myslą, że znaleźli jelenia.
Lekki samochód terenowy
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Lekki samochód terenowy
Bierz życie tak by na Twoim pogrzebie nawet grabarz płakał...
Czasami zachowujecie się jak sprzedawcy w rosyjskim sklepie - oni tez wiedzą lepiej od klienta czego on chce.
Wyśmiewanie wszystkich zielonych jest tu już po prostu nudne, ale cóż widać mody tak tez lubią.
Jak się facet pyta jaki się mieści w jego kryteriach to chyba wystarczy mu na to odpowiedzieć, a nie udowodnić, że się myli i w ogóle nie wie czego chce.
Z lekkich, Jimny, Vitara krótka, Pinin każdy z SS4 (dla myśliwego wystarczy MPI), wielu z samochodów starszych eksperymentuje też z Daewoo/Asia/Kia Rocksta ale nie znam grata. Platforma na hak i jechane znęcać się nad zwierzyną (naprawdę nie cierpię myśliwych - pseudoobrońców przyrody strzelających do psów).
Wyśmiewanie wszystkich zielonych jest tu już po prostu nudne, ale cóż widać mody tak tez lubią.
Jak się facet pyta jaki się mieści w jego kryteriach to chyba wystarczy mu na to odpowiedzieć, a nie udowodnić, że się myli i w ogóle nie wie czego chce.
Z lekkich, Jimny, Vitara krótka, Pinin każdy z SS4 (dla myśliwego wystarczy MPI), wielu z samochodów starszych eksperymentuje też z Daewoo/Asia/Kia Rocksta ale nie znam grata. Platforma na hak i jechane znęcać się nad zwierzyną (naprawdę nie cierpię myśliwych - pseudoobrońców przyrody strzelających do psów).
Pajero Pinin - najdzielniejszy SUV
ja też nie przepadam dlatego zawsze dworuję bez umiaru
i nie jestem zainteresowany trafnym wyborem motoryzacyjnym
i nie jestem zainteresowany trafnym wyborem motoryzacyjnym

bo co tu gadać, skoro w pytaniu już zawarta jest odpowiedź.mstrucz pisze:Czasami zachowujecie się jak sprzedawcy w rosyjskim sklepie - oni tez wiedzą lepiej od klienta czego on chce.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania