Kombi za dyche
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Kombi za dyche
niegłupie.. a jedzie to jakoś? w sensie resztki frajdy idzie zachować?
Diesle mają 105KM, 110KM i 115KM. Cisnąłem wersje 115KM i jedzie nawet sensownie, aczkolwiek daje się wyczuć turbodziurę.
Dodatkowo z przodu ma 3 siedznia a tylne siedznia łatwo się wyciąga i jest płaska podłoga w przestrzeni bagażowej.
No i nie żal męczyć autka - wszak brzydkie
Dodatkowo z przodu ma 3 siedznia a tylne siedznia łatwo się wyciąga i jest płaska podłoga w przestrzeni bagażowej.
No i nie żal męczyć autka - wszak brzydkie

- misialek
-
Oględziny C5 wypadły kiepsko, nawet nie chciało mi się prosić o otwarcie auta, niemal cała maska i część dachu spłowiała, błotniki mocno szpachlowane, itd.
Byłem w 3 komisach, cały Olkusz ciągnie z Włoch, ale w budżecie nastu tysi niemal sam szrot.
Stilo by przeszło ale Multipla? Panowie są jakieś granice
Szukamy dalej ale z naciskiem na wóz z PL z jakąś wiarygodną historią, najlepiej bezpośrednio od właściciela.
Byłem w 3 komisach, cały Olkusz ciągnie z Włoch, ale w budżecie nastu tysi niemal sam szrot.
Stilo by przeszło ale Multipla? Panowie są jakieś granice

Szukamy dalej ale z naciskiem na wóz z PL z jakąś wiarygodną historią, najlepiej bezpośrednio od właściciela.
Ranger, XC70, XTZ660
Ile ja się najeździłem taka Multiplą i oczywiście z przodu na przedni siedzeniu niezapomniane wrażenia.
A tak na serio to z Fiatów poleciłbym Scudo i jej dwóch braci. Fajne przepadziste auta. Ale z fiatów kombi to fajna jest tez Mare Weekend. Znajoma ma od nowości trzecia osoba w rodzinie jeździ i bez żadnych awarii a ma już nalatane pod 300tys. km .

A tak na serio to z Fiatów poleciłbym Scudo i jej dwóch braci. Fajne przepadziste auta. Ale z fiatów kombi to fajna jest tez Mare Weekend. Znajoma ma od nowości trzecia osoba w rodzinie jeździ i bez żadnych awarii a ma już nalatane pod 300tys. km .
A co ze wspomnianym w innym temacie 406 w wersji kombi? Silniki te same co w C5. Chyba można polecić 2.0 HDI 90KM, ten bez dwumasy, FAPa
Była: Vitara 1,9TD 1997
Jest: Grand Vitara 2.0 HDI 2004
Jest: Grand Vitara 2.0 HDI 2004
- Misiek Cypr
-
Jezdzilem Multipla JTD105 i bardzo fajnie to jechalo
Za malo jezdzilem aby powiedziec cos na temat awaryjnosci. Poza tym nowe bylo.

Za malo jezdzilem aby powiedziec cos na temat awaryjnosci. Poza tym nowe bylo.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
w przypływie bezdennej głupoty sprzedałem za dychęgebels pisze:może Mroku pociśnie ci swoje C5
Nie wiem ja tylko byłem wożony Multiplą (bardzo rzadko prowadziłem bo prawka na lawety nie miałem). W trasie ani razu nam nie zepsuł a miał swoje nalatane .406 raz na handel zakupiłem i bujałem się nią przez pół roku .Silnik miałem niestety benzynowy 1,8 ale wtedy benzyna była tania jak barszcz .Sentyment mam do 405 ale 406 to jeszcze większy kanapowiec. Super się tym jeździło. Jakoś ma sentyment do francuzów i lubię auta na F ku wielkim awantura rodziny a szczególnie seniora rodu.
Są super wygodne czy to francuzy czy tez Ford .Jak ja to już pary razy napisałem albo auto jest fajne, wygodne albo bezawaryjne.

Są super wygodne czy to francuzy czy tez Ford .Jak ja to już pary razy napisałem albo auto jest fajne, wygodne albo bezawaryjne.
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
a mówiłem że dam 6kMroczny pisze:w przypływie bezdennej głupoty sprzedałem za dychęgebels pisze:może Mroku pociśnie ci swoje C5

Czwarte serce 

- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
A byl piekny Sharan z Syncro w awtomacie to nie chcialesmisialek pisze:Oględziny C5 wypadły kiepsko, nawet nie chciało mi się prosić o otwarcie auta, niemal cała maska i część dachu spłowiała, błotniki mocno szpachlowane, itd.
Stilo by przeszło ale Multipla? Panowie są jakieś granice![]()

Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

- misialek
-
Już mam jedno AWD w automacie co nie jedzie, a wciągnie każdą ilość PB jaką jej wlejesz, więc wiesz... 

Ranger, XC70, XTZ660