czeskie ciągniczki 4x4
Moderator: Marcin-Kraków
Re: czeskie ciągniczki 4x4
Czasem się uda jeszcze trafić jakiś pojedynczy egz. za psie pieniądze. W mojej rodzince zawitał ostatnio MT8-132.2, razem z glebogryzarką wyrwany za 1500 PLN, odszczurzony za pińcet i robi 

LJ 70
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
To po cenie złomu użytkowego- pogratulować zbywcy wyczucia rynku... Powiedz jeszcze, że z motorem slavii albo lombardini.
Nie wiemjarekstryszawa pisze:Powiedz jeszcze, że z motorem slavii albo lombardini.

muszę to sprawdzić.
Poznasz po fotce?
LJ 70
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Si sinior. Ja poznam po fotce, a ty najszybciej po odgłosach pracy.
Jednocylindrowy, dwusuwowy diesel jazgocze, szczeka i wolne obroty ma na poziomie maksymalnych dla C 330- do tego pluje z wydechu nieprzepalonym olejem
Dwucylindrowiec wydaje z siebie dostojne puf, puf, kręcąc sobie spokojnie wałem.
Jednocylindrowy, dwusuwowy diesel jazgocze, szczeka i wolne obroty ma na poziomie maksymalnych dla C 330- do tego pluje z wydechu nieprzepalonym olejem

Dwucylindrowiec wydaje z siebie dostojne puf, puf, kręcąc sobie spokojnie wałem.
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Pozwolę sobie zamieścić fotkę od @Mario:

Jeśli kupiony za tą kasę to gratulacje dla nabywcy. Silnik slavia, w komplecie jeszcze dolna rama pod pług czołowy i obciążniki tylnych kół

Jeśli kupiony za tą kasę to gratulacje dla nabywcy. Silnik slavia, w komplecie jeszcze dolna rama pod pług czołowy i obciążniki tylnych kół

i laweta
i patrol

i patrol

Za jednym posiedzeniem zrobisz?ernil pisze:Daje 3 klocki

"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
No, nie! Jeśli jeszcze była glebogryzarka to taki geszeft już mi lichwą trąci<mario> pisze:I glebogryzarka

- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Jak juz bedziesz od niego wracal, to wpadnij do mnie opycic mi dzialke, bo mimo Twojej rady, zaden ukrainiec nie chce sie podjac samodzielnego wykoszeniaernil pisze:W sumie mamy do siebie 220km, ja wykoszę u Ciebie,

Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

A za te 3 klocki to patrol, laweta, traktorek i dodatki? 

FORTITUDINE VINCIMUS
Pany, to nie patrolKamel pisze:A za te 3 klocki to patrol, laweta, traktorek i dodatki?

LJ 70
- janusz k160
-
Wytłumacz to Adusiowi 

Paranoja to znajomość wszystkich faktów.William S.Borroughs
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci