55AMG od razu? I będziesz mieć wyposażenie najlepsze jakie było najprawdopodobniej...Wojtek_W pisze: Sam osobiscie szukam e500 w kombii.
E60 2,0d automat
Moderator: Marcin-Kraków
Re: E60 2,0d automat
spośród tylu pięknych lokalizacji do życia wybrać sobie taką co zabiera 2h dziennie na stanie w korku - paradnesuzi4WD pisze:Warszawskie korki weryfikują takie zachcianki ale kto bogatemu zabroniMroczny pisze:A jakbym miał to i tak kupiłbym odpowiednio wielką benzynę - dla komfortu bezawaryjności właśnie
![]()
gadałem z kumplem; biadoli ze mu dzieci chorują bo w tym krakowie taki syf, ze palą śmieciami, ze aż elewacja na domu czarna a auto tłuste. I kiedy może to dzieci pod Jasło do dziadków śle i to jak sanatorium działa. A jak wrócą to zaraz choroby. No to mówię cymbałowi, ze niech spiżdża pod jasło czy gdzie tam zanim dzieci w astmę wpędzi. To cymbał jojczy, ze tam robota gorzej płatna
- apede
-
- Kontaktowanie:
Ja ostatnio pierwszy raz w życiu przez Rzeszów jechałem i też się nastałem w korkach.
Aczkolwiek mam nadzieję że za 2 - 3 lata dokonam odwrotu z aglomeracji warszawskiej na jakieś z góry upatrzone pozycje.
Pracując z domu potrzebuje tylko dobrego neta.

Aczkolwiek mam nadzieję że za 2 - 3 lata dokonam odwrotu z aglomeracji warszawskiej na jakieś z góry upatrzone pozycje.

loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
owszem, miewamy korki. Ale w 2h to bys nasza pipidówę z buta obszedł dookoła
przy czym - dla mnie też już się robi to za duże. Nie miałbym nic przeciwko jakiemuś Krosnu
przy czym - dla mnie też już się robi to za duże. Nie miałbym nic przeciwko jakiemuś Krosnu
Mroku
miłość mię do stolycy zagnała ...
i to po przeciwnej stronie

miłość mię do stolycy zagnała ...

i to po przeciwnej stronie

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
- sebeks
-
Jak dla mnie wszystko w normie. Jak dbasz, tak masz 

Był:Tarpan 1,5 OHV->1,4 DOHC->1,6 DOHC->1,8T DOHC
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
- sebeks
-
No to można już coś napisać o aucie. Otóż... prowadzi się zajefajnie, cicho w środku no i mało pali jak na prędkości z którymi się porusza. Dobre audio i parę pierdół w środku na prawdę robi robotę. Właściciel zadowolony kręci ostro kilometry
Ps. pewnie za dwa lata będzie fura do sprzedania jak co

Ps. pewnie za dwa lata będzie fura do sprzedania jak co

55 za drogie w kupinie i absurdalnie drogie w utrzymaniu.Takayuki pisze:55AMG od razu? I będziesz mieć wyposażenie najlepsze jakie było najprawdopodobniej...Wojtek_W pisze: Sam osobiscie szukam e500 w kombii.
To tak naprawde supersamochod we (w miare) normalnej karoserii. W miare, bo czesci blacharskie tez nie pasuja z cywila.
Wkurza mnie tylko w nich,ze kazde e500 ma airmatic.
Mroczny pisze:spośród tylu pięknych lokalizacji do życia wybrać sobie taką co zabiera 2h dziennie na stanie w korku - paradnesuzi4WD pisze:Warszawskie korki weryfikują takie zachcianki ale kto bogatemu zabroniMroczny pisze:A jakbym miał to i tak kupiłbym odpowiednio wielką benzynę - dla komfortu bezawaryjności właśnie
![]()
gadałem z kumplem; biadoli ze mu dzieci chorują bo w tym krakowie taki syf, ze palą śmieciami, ze aż elewacja na domu czarna a auto tłuste. I kiedy może to dzieci pod Jasło do dziadków śle i to jak sanatorium działa. A jak wrócą to zaraz choroby. No to mówię cymbałowi, ze niech spiżdża pod jasło czy gdzie tam zanim dzieci w astmę wpędzi. To cymbał jojczy, ze tam robota gorzej płatna
Ostatnio z powodu weekendu zjechali sie znajomi z "wielkich miast" i byla wlasnie dyskusja na ten temat przy flaszeczce.
Dyskusje sprowokowala ta fota z netu
http://oi58.tinypic.com/2j1tvty.jpg
Syf pod klamka w rocznych (!) drzwiach balkonowych.
Tak sie sklada ze byl wlasnie znajomek z Krakowa. Dobrze juz zakorzeniony tam. Swoje mieszkanie itd.. Narzekania na korki , smog, ze dziec astma itd.. Do roboty jedzie 1-1,5h.

No to mowie.. przeprowadz sie w rodzinne strony. To sie boi ,ze roboty nie bedzie mial za taka sama kase. I co z tego?
Oszczednosci na dojazdach do pracy, dowozeniu dzieciakow i calje reszcie kolosalne. To sie chwycil mieszkania...
Ma duze 3 pokoje z garazem podziemnym na tzw. "zamknietym osiedlu". To mu mowie: sprzedaj wpizdu i za ta kase kupisz sobie ~2,5-3 mieszkania w naszym miescie. Wynajmiesz 2 i masz roznice w zarobkach zniwelowana, lokate kapitalu i zabezpieczenie dzieciakow na przyszlosc. To sie przyczepil,ze w malym miescie nie ma co robic.

Na argumenty sa glusi i tyle. Wiedza,ze nie jest tam tak fajnie jak by sie moglo wydawac, ale i tak napewno lepiej jak w 15 tysiecznym , powiatowym miasteczku. Tylko ,ze nie..

Nie ma chyba zadnych argumentow, ktore by mi racjonalnie pozwolily wytlumaczyc przeprowadzke do wiekszego miasta.
Nie pojmuje jak ludzie sobie na wlasne zyczenie krzywde tak robia.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- sebeks
-
czasem nie ma sensu tłumaczyć 

Może z proboszczem się pokłócił?Wojtek_W pisze:No to mowie.. przeprowadz sie w rodzinne strony
Może ma chorobę intymną?
Pany, na miejsce zamieszkania rzutuje wiele spraw a nie tylko pieniądz i korki.

Od zawsze mieszkam we Wrocku i jest całkiem OK. Do roboty jadę 5 min.
Wszędzie mam blisko. Zajęć dodatkowych dla dzieci full. Kina, teatry, knajpy w dużej ilości.
Jak widzę znajomych co przyjadą i nie mogą nawet browarka wypić, bo trzeba wrócić autem to mi ich żal
Na weekendy zazwyczaj wyjeżdżam do mieszkania w górach gdzie mam ciszę, góry, las i świeże powietrze

Jak widzę znajomych co przyjadą i nie mogą nawet browarka wypić, bo trzeba wrócić autem to mi ich żal

Na weekendy zazwyczaj wyjeżdżam do mieszkania w górach gdzie mam ciszę, góry, las i świeże powietrze

Adamo pisze:Od zawsze mieszkam we Wrocku i jest całkiem OK. Do roboty jadę 5 min.Wszędzie mam blisko. Zajęć dodatkowych dla dzieci full. Kina, teatry, knajpy w dużej ilości.
Jak widzę znajomych co przyjadą i nie mogą nawet browarka wypić, bo trzeba wrócić autem to mi ich żal![]()
Ja od zawsze jezdze do Wrocka. Najblizsze "duze" miasto.Od wagarow za dzieciaka po wyjazdy do Ikei. Jak jade to pije i to z reguly duzo. Zona zwykle nie pije albo ktos z ekipy sie znajdzie. A jak nam sie chce to wynajmuje za 120 zlotych aparatament 4 osobowy przy rynku + 15 za auto w garazu podziemnym. I mam w dupie . Nawet na czworaka wrocic moge w 3 minuty.
Z dojazdem farta masz poprostu. Zreszta sama "jazda" po Wrocku to osobny temat. Nie ma chyba miasta w Polsce po ktorym jezdzi sie tak zle. Dziury , korki, kierowcy tez zachowuja sie dosc "dziwnie". fakt,ze w ostatnich latach pozmienialo sie duzo (glownie dzieki AOW), ale jednak wciaz od i tak niskiej sredniej krajowej w moim odczuciu odstaje.
Za kazdym razem jak wyjezdzam z duzego miasta to sie poprostu ciesze.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
To wyobraź sobie jaką radość byś odczuwał wyjeżdżając po np. 2 tygodniachWojtek_W pisze: Za kazdym razem jak wyjezdzam z duzego miasta to sie poprostu ciesze.

A mi się dobrze jeździ po wrocku. Do roboty jadę 15-20 min przez pół miasta. Dookoła domu mam 3 parki. Ja sobie pomyślę, że miałbym dojeżdżać 30 km w imię prawa do koszenia trawnika co tydzień to bardziej lubię blokowiska.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Jeździ się całkiem dobrze... gorzej z zaparkowaniem jak już dojedzieszKabal pisze:A mi się dobrze jeździ po wrocku. Do roboty jadę 15-20 min przez pół miasta. Dookoła domu mam 3 parki. Ja sobie pomyślę, że miałbym dojeżdżać 30 km w imię prawa do koszenia trawnika co tydzień to bardziej lubię blokowiska.

Zostawiasz w galerii jakiejś i dalej z butaAdamo pisze:Jeździ się całkiem dobrze... gorzej z zaparkowaniem jak już dojedzieszKabal pisze:A mi się dobrze jeździ po wrocku. Do roboty jadę 15-20 min przez pół miasta. Dookoła domu mam 3 parki. Ja sobie pomyślę, że miałbym dojeżdżać 30 km w imię prawa do koszenia trawnika co tydzień to bardziej lubię blokowiska.

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172