pomoc w yborze 1 terenowki
Moderator: Marcin-Kraków
Re: pomoc w yborze 1 terenowki
toyota w tej cenie to albo będzie zakatowana albo będzie miała 30 lat i o jakimkolwiek komforcie podróżowania nie będzie mowy.
Sprzedam Grand Vitarę XL 7 2.0 HDI w stanie jeżdżącym, hamującym (nowe graty), skręcającym, pokonującym rzeki (małe), z bagażnikiem na dwa rowery itd.
Pomogłem?

Pomogłem?

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
masz gdzies jakies zdjecia?
samochód ma jeździć okazjonalnie do zabawy w teren oraz bardziej na wyprawy max 4 osoby-dlatego zależy mi na lekkim komforcie. Dostepu do taniego mechanika BRAK:D
Krótko mówiąc jeszcze nie wiesz do czego ma służyć. Sugeruję więc najpierw coś lajtowego i samodzielne odkrywanie, która ścieżka bardziej Tobie odpowiada. Nie polecałbym kupowania hardcore zmoty na początek, bo się zniechęcisz wydatkami zanim nawet wyjedziesz w teren.
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
- Damian
-
- Kontaktowanie:
gorylpl1 pisze:samochód ma jeździć okazjonalnie do zabawy w teren oraz bardziej na wyprawy max 4 osoby-dlatego zależy mi na lekkim komforcie. Dostepu do taniego mechanika BRAK:D
i to wszystko za 20 tysięcy na gotowo?
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
za 20 tys zeby jezdzil i byl sprawny nie wymagal na wstepie wlozenia kolejnych 20 tys zl. Dlatego szukam bardziej niszowych marek-tanszych w lepszym stanie ale za to w nizszych cenach
cena chyba jest jak najbardziej realna. Najdroższy na allegro egzemplarz rozpatrywanego MUSSO z 2005 roku kosztuje 15tys zl, A srednio chodza po 7-10 tys zl.
- Damian
-
- Kontaktowanie:
mussolini
aha

aha

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Trza chłopu pomóc bo zmarnieje abo i do rozwodu doprowadzi małżonkę dręcząc.gorylpl1 pisze:za 20 tys zeby jezdzil i byl sprawny nie wymagal na wstepie wlozenia kolejnych 20 tys zl. Dlatego szukam bardziej niszowych marek-tanszych w lepszym stanie ale za to w nizszych cenach
Otóż jest klasyczne, kultowe auto które nada się w sam raz.
Niezbyt wielkie, zredukowane raczej, niskobudżetowe, małopalące, znane i szanowane.
Land Rover Freelander.

Gdyby nie fakt że akurat bezrobotny jestem (ino jedna propozycja pracy u optyka bez referencji) to sam bym se zakupił.gorylpl1 pisze:cena chyba jest jak najbardziej realna. Najdroższy na allegro egzemplarz rozpatrywanego MUSSO z 2005 roku kosztuje 15tys zl, A srednio chodza po 7-10 tys zl.
To tylko dwie średnie krajowe.

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
Cię chyba całkiem jebłosuzi4WD pisze: niskobudżetowe, szanowane.
Land Rover Freelander.

nie znasz się
to bardzo dobre auto
idealne do utrzymania z kieszonkowego

to bardzo dobre auto
idealne do utrzymania z kieszonkowego

Wiesz, dużo zależy jakie kto kieszonkowe ma. 

-
-
@gorylpl1 kupuj Musso, będziesz zadowolony do momentu sprzedaży. Albo go nie sprzedasz, albo stracisz dość dużo. Ja już pisałem, to dobre samochody i szukaj jakiegoś Musso
.
PS: tematów założyłeś kilka
, dopiero teraz na nie trafiam.

PS: tematów założyłeś kilka

to tak nie działa..gorylpl1 pisze:za 20 tys zeby jezdzil i byl sprawny nie wymagal na wstepie wlozenia kolejnych 20 tys zl. Dlatego szukam bardziej niszowych marek-tanszych w lepszym stanie ale za to w nizszych cenach
wszyscy by tym łajnem jeździli gdyby za 7 tys dało się kupić coś co nie wymaga wkładu, jeździ komfortowo itd.. Odpowiedzi już padły a zrobisz jak zechcesz
tak se z nudów lukam na popisy tego pana https://www.youtube.com/watch?v=1JGtbQ5RaYEMarcingalloper pisze:kupuj Musso
co filmik to latanie ze sznurkiem

Ta mi ktos kiedys tez powiedzial ze rav-ka to Terenowka
dlatego teraz sprzedaje i szukam czegos innego bardziej terenowego 

Nie mam jeepa
samurai 

Tak z ciekawości
gdzie nie dałeś rady wjechać?

gorylpl1 pisze:cena chyba jest jak najbardziej realna. Najdroższy na allegro egzemplarz rozpatrywanego MUSSO z 2005 roku kosztuje 15tys zl, A srednio chodza po 7-10 tys zl.
To kup sobie to musso... I będzie pan zadowolony

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
to rada z sarkazmem:P??
No wiesz ostatnio jakos mi sie tak trafilo ze nie dalem rady wiec pora na zmianesuzi4WD pisze:Tak z ciekawości

Nie mam jeepa
samurai 

- dawidbajorek
-
jakaś alternatywa za 7 tysiów i na gwarancji...
http://allegro.pl/buggy-mini-jeep-willy ... 91741.html
http://allegro.pl/buggy-mini-jeep-willy ... 91741.html
46....469 

Jedno zero mniej, a dziecku bym kupił.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Jak to pysio rzecze, długa i wyboista jest droga do własnego patrola. Swoją drogą ostatnio byłem na ua jako drutociag discovery. O Jezusie Świebodziński! , jak ja to auto znienawidzilem...
tel: 600298546