Pajero Pinin - co następne? - pomoc w wyborze auta

- inne samochody terenowe

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
gross
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Re: Pajero Pinin - co następne? - pomoc w wyborze auta

Post autor: gross » śr kwie 06, 2016 12:43 pm

jradek pisze:Yoko sobie daruj, mało terenowe są.
Miałem je w Pininie i nie zawiodły mnie nigdy, ale fakt faktem, w jakieś głębokie błoto się nimi nie zapuszczałem. Ten samochód to mój tzw. DD - daily driver więc nie mogę sobie pozwolić na MTki. Bardziej agresywne ATki zaś palą więcej wachy i trakcja na śniegu bywa różna.
martin09 pisze:Groos widzę że mieszkasz niedaleko mnie :)2
A na cooperami się nie zastanawiałeś
Wiesz co w SPI kupiłem auto, ale mieszkam niedaleko :) No pisałem, że myślę nad Discovererami AT3, STT odpadają, ST Maxxy jeszcze mnie kuszą, ale france drogie są. Skłaniam się ku Yokohamie bo miałem i naprawdę ogarnia. Kusi też General Grabber AT2 (koledzy z forum Mitsu jeździli i polecali).

Awatar użytkownika
martin09

Re: Pajero Pinin - co następne? - pomoc w wyborze auta

Post autor: martin09 » śr kwie 06, 2016 9:54 pm

martin09 pisze:Groos widzę że mieszkasz niedaleko mnie :)2
A na cooperami się nie zastanawiałeś
Wiesz co w SPI kupiłem auto, ale mieszkam niedaleko :) No pisałem, że myślę nad Discovererami AT3, STT odpadają, ST Maxxy jeszcze mnie kuszą, ale france drogie są. Skłaniam się ku Yokohamie bo miałem i naprawdę ogarnia. Kusi też General Grabber AT2 (koledzy z forum Mitsu jeździli i polecali).[/quote]

napisz z kąd jestes to jak ogarniesz auto to mozemy gdzies wyskoczyc , a nie smigales moze po kotlarni . A co do opon to jak nie kupię duratracków i beda st maxx
Nie mam jeepa :lol: samurai :o

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne samochodziki”