Terenówka pod delikatne wyprawy ;)
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Terenówka pod delikatne wyprawy ;)
Przecież ja nie porównuję Pajero do Terrano. Ja tylko piszę, że On tak pięknie zachwala to auto, ale prawdopodobnie uczciwie.
Kabal, jak Twój wóz?
Mój coraz bliżej końca rozbudowy.
Na marzec powinienem go mieć skończonego.
Kabal, jak Twój wóz?
Mój coraz bliżej końca rozbudowy.
Na marzec powinienem go mieć skończonego.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Zimno jest. A potem będzie gorąco. Albo coś. Na mamuty II przyjadę swoim. Albo Romka. Albo nie. No. 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Ja już jestem bardzo blisko ideału, który sobie wymyśliłem. Pewnie jak już dotrę w to miejsce to się okaże że to miejsce się przesunęło, a jak się nie przesunęło to auto zrobi się za ciasne i je sprzedam.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Mamut II to będzie zlot Mitasubaszi ? Kirwa, to możę kupię jakieś na ten zlot.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Większe szanse, że rama nie będzie zeżarta ;pKabal pisze:Przecież to takie trochę gorsze i trochę mniejsze pajero. Lepszy silnik za delikatniejsze zawieszenie itp. Zgniłe podobnie. Zamienił stryjekjradek pisze:Normalnie tak piszesz o tym aucie, że mam ochotę je sobie kupic.
U mnie buda cała pospawana, a ruda ramy nie ruszyła.
Natomiast w pajerakach ruda się z ramą lubi

Tak naprawdę to każdym 4x4 z reduktorem dobrze przygotowanym da się pozwiedzać nieco świata...
Mi cały czas mówią, że terrano się do tego nie nadaje ;p
WJ21
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
Wiesz...
U mnie we firmie kupili kiedyś ciągnik rolniczy, taki fest jebitny. Za drobne, czy w prezencie nawet dostali. Transport własny jedynie. Z Holandii albo innej Belgii.
I gość przyjechał na kołach, bo taniej wyszło aniżeli lawetą
U mnie we firmie kupili kiedyś ciągnik rolniczy, taki fest jebitny. Za drobne, czy w prezencie nawet dostali. Transport własny jedynie. Z Holandii albo innej Belgii.
I gość przyjechał na kołach, bo taniej wyszło aniżeli lawetą

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Passata lepiej, oryginalniej będziepurti pisze:Mamut II to będzie zlot Mitasubaszi ? Kirwa, to możę kupię jakieś na ten zlot.

w sedanieTakayuki pisze:Passata lepiej, oryginalniej będziepurti pisze:Mamut II to będzie zlot Mitasubaszi ? Kirwa, to możę kupię jakieś na ten zlot.

Dobra, B5 1.9 TDI nada się ?
Albo lepiej, przyjade LR'em
Albo lepiej, przyjade LR'em

Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
E, jeszcze się Ernil pomyli nie swoim odjedziepiotrck pisze:w sedanieTakayuki pisze:Passata lepiej, oryginalniej będziepurti pisze:Mamut II to będzie zlot Mitasubaszi ? Kirwa, to możę kupię jakieś na ten zlot.

Takayuki pisze:E, jeszcze się Ernil pomyli nie swoim odjedziepiotrck pisze:w sedanieTakayuki pisze: Passata lepiej, oryginalniej będzie

WJ21