Umm - czy ktoś to próbował ?
Moderator: Marcin-Kraków
- Izabela
- jestem tu nowy...
Niestety nie kupiłam go, za drogi ja na egzota, no i trochę bałam się, że nie będzie części do niego. A gdzie jeździcie, możemy pojeździc razem - no rozgrzewka...krisi pisze:no su[peraśne autko ......ciekawe czy go uwiedze w naszej okolycy.... moze wpadniesz i pkażesz to cudeńko?

Kocham mojego Miśka, a co!
- Izabela
- jestem tu nowy...
[
No wiesz, piesek może biec turystycznie za autem
To trza zaranżować jakieś niedzielne spotkanko na poligonie na Morenie, grilla rozpalić, kolę wypić. Wybierasz się na rajdzik litewski?
No wiesz, piesek może biec turystycznie za autem

To trza zaranżować jakieś niedzielne spotkanko na poligonie na Morenie, grilla rozpalić, kolę wypić. Wybierasz się na rajdzik litewski?
Ostatnio zmieniony sob cze 25, 2005 9:44 pm przez Izabela, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham mojego Miśka, a co!
Narazie nigdzie nie pomykam bo nie mam pojazdu. Vitarka się przewróciła na dach podczas jazdyIzabela pisze:Dziś pędziłam przez Tuchom, Warzenko i do Trzech Rzek - całkiem niezła ścieżka ...

A ze mną generalnie jest tak że jeżdze w okolicach Borucino-Stężyca-Przewóz, ale od jakiegoś czasu mieszam w Hopach koło Trzech Rzek, tylko jeszcze nie zdążyłem poznać tych terenów.
Pozdrowionka
no dobra...w darłowie..... lr- mi z drawska przysciągneli i mi sie poryrtały nazwy .sienie czepiaj... tylko sie ciesz ze jade...jak dobrze pójdzie to w czwartek po południu wyjazdmoralez pisze:w drawsku powiadasz![]()
![]()
szkoda bo ja bede akurat w darlowie

Range Rover Classic Pickup/discovery 3,9
NIE pisać mi PW, mail w profilu.
NIE pisać mi PW, mail w profilu.