U nas tez sie sprzedawal,ale ....spod ladylesio jeep pisze:co sie tyczy malej wiezy UNITRY DIORY to jedyny
sprzet ktory sie sprzedawal w JAPONI z gornej polki
hummer
Moderator: Marcin-Kraków
Ja niedawno widziałem czarne H2 w akcji...na szosie a jakże
w życiu czegoś takiego nie widzaiłem...akcja rozgrywała się na szosie z kielc do nowej słupi...
w ciągu dwuch minut gościu popełnił tyle wykroczeń że nienadanrzałem z liczeniem
kilkukrotne wyprzedzanie bez kierunkowaskazu, wyprzedzanie na trzeciego które dla motocykilsty jadącego z naprzeciwka mało nie skończyło sie w rowie....
wymuszanie mpierwszeństwa, zajeżdząne drogi... to wszysto na odcinku niecałego kilometra
i powiedzcie że ludzie w tych furach się "lansujący" mają równo pod sufitem
a dla wszystkich którzy to widzieli to był gościu w DUŻEJ terenówce
kurde nawet niewiem co bym takiemu gościowi zrobił jakbym go dorwał
bo mi ręce opadają
, ale jedno jest pewne, użył bym dużego klucza 

w życiu czegoś takiego nie widzaiłem...akcja rozgrywała się na szosie z kielc do nowej słupi...
w ciągu dwuch minut gościu popełnił tyle wykroczeń że nienadanrzałem z liczeniem

wymuszanie mpierwszeństwa, zajeżdząne drogi... to wszysto na odcinku niecałego kilometra

i powiedzcie że ludzie w tych furach się "lansujący" mają równo pod sufitem

a dla wszystkich którzy to widzieli to był gościu w DUŻEJ terenówce

kurde nawet niewiem co bym takiemu gościowi zrobił jakbym go dorwał

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
-
-
suziXL pisze:zbyt czeste wspominanie o tym tez moze byc wynikiem kompleksuwieprzowina pisze:Co do umiłowania dla hummerów i innych wieeelkich bryk, psychologi, a zwłaszcza psycholożki (te z autopsji) twierdziły by że to rekompensata za małego ptaka.
No to trza przenieść to forum na stronę: www.mammalegoptaka.pl/forum

referencji nie musisz, ale adresy owszem...wieprzowina pisze:suziXL pisze:zbyt czeste wspominanie o tym tez moze byc wynikiem kompleksuwieprzowina pisze:Co do umiłowania dla hummerów i innych wieeelkich bryk, psychologi, a zwłaszcza psycholożki (te z autopsji) twierdziły by że to rekompensata za małego ptaka.
No to trza przenieść to forum na stronę: www.mammalegoptaka.pl/forumprześlę na priv referencje od koleżanek

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
- lesio jeep
-
- lesio jeep
-
- lesio jeep
-
- lesio jeep
-
- Rak
- jestem tu nowy...
lesio jeep pisze:A pozatem jak to na europejski kraj przystalo to moglibysmy sami cos
wybrodukowac chocby na licencji bo tak to wygladamy bardziej na
jakas poludniowoamerykanska demokracjie dyktaturalna![]()
nisz na czlonka NATO i UE

kraj prawie 40 mln ludzi i ani jednego samochoda...z kilkoma wyjątkami, na których wyrośli nasi inżynierowie i teraz się udzielają zagramanicą.
Trouble shared is a trouble halved...