https://www.otomoto.pl/oferta/mercedes- ... yYFud.html
Nie oczekuje merytorycznych wypowiedzi ale jak się takie trafią to poczytam

Moderator: Marcin-Kraków
Może napiszę otwartym tekstem:
Ten z Twojego ogłoszenia to też "amerykanin" czyli na 99% rozjebek. Na bank zmieniony przód (zderzak) bo nie ma pomarańczowych obrysówek.
Wiesz co Ernil, najeździłem się tymi vklasami i multivanami i wiesz co. Nie wiem jak z punktu widzenia kierowcy, ale dla pasażera... Mogą mnie tak wozić. Jak jest na skórach, to są to skóry. Ładne i miłe. Trzy osobne fotele w jednym rzędzie są bardziej niż ok. W trzy osoby jest zajebiście. Tylko trzeba sobie odpowiednio towarzyszy podróży wybierać. Ja tam zwykle podróżowałem z całkiem niczego sobie stewkami, ale jak wolisz tłustych prezesów to my się nie będziemy gniewaćernil pisze: ↑ndz kwie 15, 2018 9:28 pmW nadwoziu typu VAN (Sjena, Odysej) komfort to 6 osób na pojedynczych fotelach. Zawsze trzyosobowa kanapa jest z dupy, więc 7 osób w ogóle nie biorę pod uwagę. 6 foteli pojedynczych + kanapa trzyosobowa stojąca w garażu na wypadek gdyby trzeba było skoczyć z sąsiadami na grilla dwie ulice dalej.
Do tego w takim vanie jak Sjena nie masz wrażenia poruszania się busem, jak to jest w przypadku Transita, Mesia V itp. Choć sądzę, że te najnowsze multiwany itp to też niezłe wypasy już są. Ino cena... Zabija. A starsze to zwykłe brygadówki - nie do przyjęcia dla pośladków przyzwyczajonych do komfortowych foteli osobówki w wyższych klas.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość