od kilku tygodni zastanawiam sie jaka wsadzic wyciagarke do luaza,jest to lekki pojazd bo tylko 900 kg.czekam na pomysly!!!!!!!!!

Moderator: Marcin-Kraków
napisalescapada pisze: a gdzie dzien dobry
kosma pisze: witam.
to chyba widac w tym okienku po lewejescapada pisze: (...)
mam na imie kosma
j.w.escapada pisze: (...)
moj pierwszy raz
escapada pisze: (...)
i chciałbym zasiegnac rady
jak dla mnie to wlasnie wyglada na probe zasiegniecia radykosma pisze: od kilku tygodni zastanawiam sie jaka wsadzic wyciagarke do luaza,jest to lekki pojazd bo tylko 900 kg.czekam na pomysly!
syfa to moze ty maszEskapada pisze:a gdzie dzien dobry mam na imie kosma to moj pierwszy raz i chciałbym zasiegnac rady![]()
![]()
![]()
najlepsza wyciagraka to tiforek do tewgo syfa![]()
![]()
A poza tym czepiasz sieto jeden z moich terenowek i uwiez ze chodzi w terenie lepiej niz twoj zlom,ale nie poto sie zarejestrowalem by sie klocic z jakims wieskiem ,z gory dziekuje za propozycje i rady!!
Proponuję jak będziesz komus jeszcze odpowiadał wypij sobie nerwosolek, wyjdz na spacerek a potem piszkosma pisze:syfa to moze ty maszEskapada pisze:a gdzie dzien dobry mam na imie kosma to moj pierwszy raz i chciałbym zasiegnac rady![]()
![]()
![]()
najlepsza wyciagraka to tiforek do tewgo syfa![]()
![]()
!!!!!luaz
to jeden z moich terenowek i uwiez ze chodzi w terenie lepiej niz twoj zlom,ale nie poto sie zarejestrowalem by sie klocic z jakims wieskiem ,z gory dziekuje za propozycje i rady!!!!!!!!!!!!!!
http://www.tarmot.ig.pl/oferta_cala.html wydaje mi KAZDY profesor wie jak wyglada Luaz ale kazdy musi wiedziec gdzie za przednim fotelem cos zamontować ...Taka widze nabywa sie pod czas robienia doktorartu z LuazówBABCIA I pisze:Kosma ! Nie denerwuj sie.Wiekszosc Profesorow nawet nie wie jak wyglada Luaz.Co moga Ci doradzic ? Dziesiec wypowiedzi i zadna na temat. Bylem wlascicielem Luaza z silnikiem Toyoty Corolli.Zamienilem sie z kolega na Uaza.Ja planowalem montaz REPA 8000 za przednimi fotelami z mozliwoscia puszczenia liny do tylu. Z przodu jak wiesz nie da sie.Jak chcesz to zadzwon do mnie.Nr telefonu na priva.
Tak sobie czytam dane techniczne nastronie Tarmotu:Eskapada pisze:http://www.tarmot.ig.pl/oferta_cala.html wydaje mi KAZDY profesor wie jak wyglada Luaz ale kazdy musi wiedziec gdzie za przednim fotelem cos zamontować ...Taka widze nabywa sie pod czas robienia doktorartu z LuazówBABCIA I pisze:Kosma ! Nie denerwuj sie.Wiekszosc Profesorow nawet nie wie jak wyglada Luaz.Co moga Ci doradzic ? Dziesiec wypowiedzi i zadna na temat. Bylem wlascicielem Luaza z silnikiem Toyoty Corolli.Zamienilem sie z kolega na Uaza.Ja planowalem montaz REPA 8000 za przednimi fotelami z mozliwoscia puszczenia liny do tylu. Z przodu jak wiesz nie da sie.Jak chcesz to zadzwon do mnie.Nr telefonu na priva.![]()
![]()
![]()
NOjes GIT BABCIA I
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości