Jaki 4x4 (z wyjątkiem służbowego

Pozdrawiam
Jarek
Moderator: Marcin-Kraków
No proste - Patrolek jest naszym jedynym samochodem (i częsci drogie) i nie możemy z żonką w pełni poddać się amokowi opentanczemupajerolask pisze:no napisz szto ty diełajesz" Pan samochodzik i Templariusze"
![]()
potwirdzam i dodam, że uaz obala teorię na rzecz praktyki w terenie. Wspaniała maszyna CCCP.no napisz szto ty diełajesz
Dzięki i pozdrowaienia dla WASBartas pisze:Jarku a ile tych szelestów planujesz na wszedołaza zaplanować.
Ja jestem myslami rozdarty na plaskaczu do pracy lub dalej męczyc Patrola ale uzbroić go w sprzęt, albo Uaz, Samuraj do 5 - 6 tyś zł Ale to po wakacjachJak zaoszczędzimy z Monią.
Może odzyskam plaskacza służbowego ale to narazie 60% info od szefa
Odebrali mi za najszybszę wykończenie pojazdu słuzbowego w historii firmyA miałem być punktualny i byłem
![]()
Pozdrów Aśkę i juniora JarkaK
a w sobotę ma czynne? a ile chciałBartas pisze:Jarku:
a to może skoczymy do takiego handlarza co czasami kupuje z policji, leśnictwa, wiertaczy sprzęty. Jak byłem ostatnio to miał 2 uazy, niwkę, Gaza 66 z cysterną i klunkry jakieś, MZ - tki z policji itp. Ceny ma z kosmosu ale jakby z nim pogadać to moze popuści.
Odemnie to ok. 15 km.
W sobotę mam wolne to jak masz czas to na PW sie umówimy. Szkoda tylko że ładneBartas pisze:Uazy wahały sie między 5 a 6,5 tyś zł. a rok wcześniej to 3-4. Za Gaza 66 chciał 6 a jak chciałem go chrapnąć z kolegą to 15 zaśpiwał. Za niwkę 5 tyś zł. Ale jak masz gotówkę i zaszeleścić mu, poszczując go to myślę że da radę. Uazy ładne i sprawnę. Do jednego miał nawet klatkę dla mocno wściekłych pasażerów
![]()
Koleś ma w sobotę i nawet niedzielę czynnę. To prywtnie w gospodarstwie czyma. Ostatnio złomem zajął sie poważniej. W sobotę jestem do 16:00 w Pozku. Na odwiedziny zawsze zaprasza. Żeby taki zmienny nie był to![]()
Dawno tam niebyłem i sam jestem ciekaw co tam grucha na podwórzu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość