calkiem inne auto...(osobowka)

- inne samochody terenowe

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
Przemekslaw

Kontaktowanie:

calkiem inne auto...(osobowka)

Post autor: Przemekslaw » śr cze 29, 2005 7:00 pm

Witam..odrazu przepraszam wszystkich za to ze zasmiecam off-roadowe forum problemami samochodu osobowego :oops: :oops: jednak zwracam sie do was z tym bo gdzie indziej to kurde sami amatorzy i nie wiedza jak nawet zmienic kolo zapasowe :-? :-? ..ostatnio nabylem auto renault 9 sie nazywa i nie wiem skad mozna wziasc instrukcje obslugi do tego go.wna...jakby ktos wiedzial cos o tym aucie prosze o info(glownie chodzi mi o instrukcje :P )
z gory thx panowie :lol: :lol:
XJ 2.1 TD :)21

MudMasters 4x4
Przygoda 4x4

Awatar użytkownika
Kostuch

Re: calkiem inne auto...(osobowka)

Post autor: Kostuch » czw cze 30, 2005 12:49 pm

Przemekslaw pisze:Witam..odrazu przepraszam wszystkich za to ze zasmiecam off-roadowe forum problemami samochodu osobowego :oops: :oops: jednak zwracam sie do was z tym bo gdzie indziej to kurde sami amatorzy i nie wiedza jak nawet zmienic kolo zapasowe :-? :-? ..ostatnio nabylem auto renault 9 sie nazywa i nie wiem skad mozna wziasc instrukcje obslugi do tego go.wna...jakby ktos wiedzial cos o tym aucie prosze o info(glownie chodzi mi o instrukcje :P )
z gory thx panowie :lol: :lol:
No więc koło zapasowe zmienia się metodą wyjęcia zapasu z bagażnika i wsadzenia nowego zapasu do bagażnika :wink:
A na powaznie to poszukaj na www.samter.poznet.pl

Awatar użytkownika
golony

Post autor: golony » śr lip 13, 2005 4:23 pm

a co kolega nie umie go otworzyc?a moze uzywac?:)zartuje...popytam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne samochodziki”