Fiat Pickup
Moderator: Marcin-Kraków
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
Fiat Pickup
Poszukuje budy, nadwozia do
Fiata Pickupa
może być do roboty, byle zdatna do reanimacji, stan im lepszy tym milej widziany.
Każda informacja na ten temat mile widziana.
Fiata Pickupa
może być do roboty, byle zdatna do reanimacji, stan im lepszy tym milej widziany.
Każda informacja na ten temat mile widziana.
buda
u mnie na zlomowisku była takowa chyba nawet 2 podjade i lukne czy to warte reanimacji ale gdzies pod koniec tygodnia jak Ci zalezy
UNIMOGI :MB U1200 i 406 sztuk 1 i 416 sztuk 2 i 421
XJ 4.0 manual Laredo pierwszy wypust mopara
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
Re: buda
jasne że zależytymon4x4 pisze:u mnie na zlomowisku była takowa chyba nawet 2 podjade i lukne czy to warte reanimacji ale gdzies pod koniec tygodnia jak Ci zalezy
bede czekał na info
Bo z warszawami tak jest kup sobie orginalnego sedana i przerób na pick upa przynajmniej to sie bardziej opłaca niz kupic zdrowy dach z blotnikami hehhe faktem jest ze wiekszosc tych pick upow powsatala w ostatnim czasie z sedanówtszewc pisze:A czy widział ktoś może Warszawę Pickup w stanie zdatnym do naprawy?
Swego czasu oglądałem dwie, ale oprócz błotników i dachu było niewiele więcej...

Re: buda
Ogladałem te padła i powiem serio ze nienadaja sie raczej do reanimacji a swego czasu był na allegro czesciowo odremontowany taki pick up za 1,5 tys plnmarcin-gaz pisze:jasne że zależytymon4x4 pisze:u mnie na zlomowisku była takowa chyba nawet 2 podjade i lukne czy to warte reanimacji ale gdzies pod koniec tygodnia jak Ci zalezy
bede czekał na info
a
a swoja drogą to ten fiat ma byc robiony na orginał czy jakaś zmota ma byc zniego robiona >
Bo odnosnie zmot to chyba
jeszcze nikt niezrobil syreny R-20 pick up w wersji 4x4
niewidziałem takiego patentu nigdy 
A odnosnie fiaciora to wyobraz sobie ze jezdzi u nas jakis lesniczy nieznam goscia ale auto widuje w zielonym macie na orginalnym zwieszeniu podniesionym do gory poszerzane felgi z gumami terenowymi ( niewiem jaka firma robi 13 MT -ki hehehe ) orurowany z kołem na dachu , efekt taki ze jak przejezdza tym gadem nima osoby co sie nieobejrzy
Bo odnosnie zmot to chyba

A odnosnie fiaciora to wyobraz sobie ze jezdzi u nas jakis lesniczy nieznam goscia ale auto widuje w zielonym macie na orginalnym zwieszeniu podniesionym do gory poszerzane felgi z gumami terenowymi ( niewiem jaka firma robi 13 MT -ki hehehe ) orurowany z kołem na dachu , efekt taki ze jak przejezdza tym gadem nima osoby co sie nieobejrzy

- marcin-gaz
- Kontaktowanie: